Outfit od glave do pete u istom tonu? Odlična ideja ako je suditi po novoj Mangovoj kolekciji

"Tonal Therapy" je nova Mangova linija posvećena matching odjevnim komadima u istoj boji - za savršeno jednobojan, a veseo look.

Iako trenutno svi pišu i čitaju samo o sezonskim sniženjima, činjenica je da nas high street brendovi ne prestaju zatrpavati ni novitetima iz svojih kolekcija. Naime, Mango je upravo predstavio svoju “Tonal Therapy” liniju odjeće i modnih dodataka, a koja je posebna po tome što su outfiti iz kolekcije planirani i dizajnirani u posve matching tonovima boja – od glave do pete.

Tako sade možete kupiti posve pink ili lila look, obogaćen odjevnim komadima, ali i modnim dodacima u istoj nijansi. Vesele, žive boje ovih modela oduševljavaju na prvi pogled, a unijet će dašak vedrine u zimsko sivilo. Uz to, ukoliko prošećete ulicom u nekom od ovih Mangovih stylinga uopće ne sumnjamo da ćete biti itekako primijećeni.

Cijelu liniju razgledajte na službenom Mangovom webshopu, a u nastavku pogledajte koji su se to nama jednobojni lookovi iz ove kolekcije posebno svidjeli.

Kaput – 999 kuna/ pletena haljina – 449 kuna
Pletena suknja – 199 kuna/ kardigan – 199 kuna
Šešir – 129 kuna/ Košulja – 129 kuna
Narančasta košulja – 199 kuna/ Široke hlaće – 349 kuna
Traperice i šareni kardigan – 700 kuna
Beanie kapa – 99 kuna/ Vesta – 249 kuna/ Suknja – 349 kuna
Košulja – 199 kuna/ Hlače – 249 kuna/ Šal – 169 kuna
Traperice i vesta – 700 kuna
Vesta – 199 kuna/ Traperice – 349
Vesta – 349 kuna/ Torbica – 169 kuna
ModaModa vijestiOutfit od glave do pete u istom tonu? Odlična ideja ako je...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram