Vijest dana je da nam dolazi reboot kultnog “Princa iz Bel-Aira”

Novo izdanje kultne, megapopularne serije.

Postoje mnoge kultne američke serije, no rijetko koja nam je draga onoliko koliko je to slučaj s „Princom iz Bel-Aira“! Omiljeni sitcom gledali smo s oduševljenjem prije dvadesetak godina na domaćoj televiziji, a sada ćemo opet u njemu moći uživati, ali u promijenjenom reboot izdanju.

Naime, ova humoristična serija s polusatnim epizodama mnogima je obilježila djetinjstvo, ali proslavila i Will Smitha, danas golemu zvijezdu Hollywooda. Osim što je nasmijavala milijune gledatelja, suptilno je komentirala i aktualne društvene probleme američkog društva, poput rasizma, jaza između siromašnih i bogatih, diskriminacije na temelju porijekla i nasilja u obitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bel Air Peacock (@belairpeacock)

Sada, nakon duge pauze, konačno znamo da ćemo u veljači ove godine imati priliku vidjeti nove specijalne epizode ovog klasika, ali će ovoga puta serija dobiti moderni twist, u skladu s današnjicom. Radnja će tako biti smještena u SAD 2022. godine te će se pozabaviti Willovim putovanjem od ulica zapadne Philadelphije do Bel-Aira. U originalnom sitcomu naime nismo znali gotovo ništa o porijeklu glavnog junaka te o tome kako to da je uopće došao do svojih rođaka na Bel-Air, a ova bi nam nova verzija serije to trebala otkriti.

Ulogu Willa utjelovit će novo lice na sceni, Jabari Banks, kojemu je ovo ujedno i prvi televizijski nastup. Glavu obitelji, odnosno ulogu oca, igra Adrian Holmes, dok će Cassandra Freeman odglumiti svima dobro poznatu tetu Viv. Legendarnog Carltona ovoga puta glumi Olly Sholotan, a sada je prikazan kao popularan američki džokej s velikim krugom prijatelja. Jedna stvar ipak ostaje ista – Will Smith je i dalje uključen u seriju, ali sada kao izvršni producent, a ne kao glavna zvijezda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bel Air Peacock (@belairpeacock)

Serija će premijeru doživjeti 13. veljače, no već sada znamo da su ugovorene dvije sezone. Cijelu ovu TV priču producirat će „Westbrook Studios and Universal Television“, koji je u vlasništvu Will Smitha i Jade Pinkett Smith. Malo je reći da jedva čekamo.

LifestyleKulturaVijest dana je da nam dolazi reboot kultnog "Princa iz Bel-Aira"

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram