Uterqüe ima veliku rasprodaju pred zatvaranje. Ovih 10 komada isplati se kupiti

Prekrasni i estetski zanimljivi komadi koji će začiniti bilo koju garderobu...

Prije nekoliko je dana javnosti postalo znano da se Zarin sestrinski brend Uterqüe uskoro zatvara. Uterqüe je originalno osnovan 2008. godine, a sve do danas je bio prepoznatljiv kao luksuzniji Zarin ogranak – poznat po elegantnim modnim komadima od najfinijih materijala. S obzirom da se radi o brendu čiji su modeli haljina, kaputa i blejzera kvalitetnije izrade od onih koje obično možemo pronaći u high street ponudi, ako se do sada još nikad niste počastili nekim Uterqüe komadom – sada je kucnuo pravi čas.

Naime, povodom zatvaranja Uterqüe „čisti“ svoje modne zalihe s polica pa se na službenom webshopu tako trenutno mogu pronaći nikad jeftiniji artikli s potpisom ovog brenda, a koji su sniženi i preko 50 posto originalne cijene. Tako se po povoljnim cijenama sada tu mogu pronaći prave kožne suknje ili antilop topovi, najkvalitetniji kožni blejzeri i svilene haljine, satinirane suknji i pomalo otkačene majice – za svakoga ponešto.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Uterqüe (@uterqueofficial)

Inače, Uterqüe će se nakon svog službenog zatvaranja ujedniti s Massimo Duttijem pa nas zanima kako će u budućnosti dizajnerski izgledati spoj ta dva brenda. Do tad, provjerite aktualnu rasprodaju i odaberite svoj posljednji Uterqüe komad – jer kasnije više nećete imati tu šansu.

MIDI HALJINA SA ŠLJOKICAMA I RESAMA – 834 kune
SATINIRANA MIDI SUKNJA – 390 kuna
SUKNJA OD ANTILOP KOŽE S PROREZIMA SPRIJEDA – 1494 kune
KOŽNA NATKOŠULJA S PROREZIMA – 1490 kuna
SJAJNA MAJICA KRATKIH RUKAVA S IZREZOM OD UMJETNOG KRZNA – 290 kuna
PROŠIVENA JAKNA S CVJETNIM UZORKOM – 790 kuna
KOŽNE HLAČE S UKRASNIM DETALJIMA – 1494 kune
MIDI HALJINA – 690 kuna
ZELENA SATINIRANA SUKNJA – 450 kuna
MAJICA S DRAPIRANIM DETALJEM SPRIJEDA – 330 kuna
ModaModa vijestiUterqüe ima veliku rasprodaju pred zatvaranje. Ovih 10 komada isplati se kupiti

„Kućna“ verzija brow lifta po prvi puta dostupna je i u Hrvatskoj

Beauty inovacije iz dana u dan, preplavljuju društvene mreže, a itekako je teško, ako ste prava beauty entuzijastica, ne zajahati na isti taj val....

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram