Za proljetne šetnje s dozom francuskog chica: Najljepše balerinke sezone

Naš omiljeni udobni model obuće.

Prošli smo tjedan po prvi puta ove godine obukli nešto laganije jaknice i popili kavu na osunčanim i toplim terasama kafića, a sa sve većom prisutnošću proljeća u zraku počinjemo razmišljati i o ključnim statement komadima proljetne garderobe. Osim neizostavnih balonera, traper jaknica i lepršavih cvjetnih haljina, par obuće koji se svakako mora pronaći u proljetnom ormaru svake žene su i klasične balerinke.

Taj jednostavan model obuće koji je nastao kao malo izmijenjena i praktičnija baletna cipelica za svakodnevno nošenje postao je iznimno popularan zahvaljujući francuskoj modi i stilu. Balerinke su kreirali i Coco Chanel i Christian Dior, a danas se ta obuća smatra simbolom francuskog casual chica i elegancije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Digalakis Official (@digalakisofficial)

Praktične, ženstvene i udobne, balerinke su svestran model obuće koji može odlično funkcionirati u raznim stylinzima i outfitima, a može ih se nositi od jutra do mraka. S obzirom da je proljeće pred vratima, bilo je i vrijeme da nam high street brendovi predstave svoje nove modele balerinki za sezonu pred nama – a mi smo za vas napravili mali shopping vodič i izdvojili deset najljepših modela iz ponude Manga, Zare, H&M-a, Sézanea i Reserveda.

Mango:

249 kuna
169 kuna

Zara: 

399 kuna
179 kuna

H&M: 

20 eura
50 eura
20 eura

Sézane: 

175 eura
175 eura

Reserved:

229 kuna
ModaTrendoviZa proljetne šetnje s dozom francuskog chica: Najljepše balerinke sezone

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram