Midi suknje iz zimskih prebacujemo u proljetne scenarije i znamo gdje nabaviti nove modele

Od uskih suknji "olovka" kroja pa do klasičnih plisiranih i zavodljivih satenskih, i ove sezone midi suknje u modnom su fokusu.

Službeno smo ušli u proljeće, a to znači da ćemo zagasite i neutralne nijanse zamijeniti vedrijim bojama i uzorcima dok u isto vrijeme kombinirati možemo brojne komade iz zimske i proljetne postave ormara. Ne samo da proljeće unosi jednu općenitu vedrinu u svakodnevni život, nego je i u modnom smislu zabavnije zbog slojevitog načina oblačenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristina Surdu (@cristinasurdu)

Ako pričamo o modelima koji su zavladali ovosezonskom ponudom, izbor je raznolik i seže od klasičnih plisiranih haljina, jako trendi satenskih verzija i zavodljivih pencil varijanti, i sve to u pregršt vibrantnih boja i uzoraka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Escudero (@collagevintage)

Najelegantije su u paru s potpeticama i košuljom, ali ne libite se isprobati svoje midi suknje s tenisicama i kožnom jaknom kao savršeno udobnoj casual kombinaciji. Satenske suknje pogotovo volimo vidjeti zajedno s glomaznim čizmama gdje neočekivan spoj nježne suknje i “teških” čizmi pruža estetski privlačan dojam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Escudero (@collagevintage)

Birate li samo jedno mjesto u kojem želite pronaći midi suknju za proljeće, neka to bude Zara koja i ove sezone nudi obilje raznih krojeva i materijala. Koje smo mi izabrali, pogledajte u nastavku zajedno s naznačenim cijenama.

Koje modele vrijedi čekirati u Zari?

199.90 KN
199.90 KN
249.90 KN
199.90 KN
199.90 KN
399.90 KN
249.90 KN
179.90 KN
249.90 KN
199.90 KN
249.90 KN
299.90 KN

ModaTrendoviMidi suknje iz zimskih prebacujemo u proljetne scenarije i znamo gdje nabaviti...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Je li ovo najljepša zagrebačka terasa za ispijanje kave ili koktela?

Ekskluzivni HOH Brunch Affair proteklog je vikenda oduševio brojne uzvanike u luksuznom ambijentu Boutique hotela HOH. Povod ovog svečanog eventa bilo je službeno predstavljanje...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram