Trostruko roze! Nove Nike tenisice ne mogu proći nezamijećeno

Tko voli rozu boju u svim varijantama?

Nemamo ograničenje na to kada je prikladno nositi rozu boju i zapravo je jedini kriterij onaj koji se tiče toga je li vam se roza boja sviđa ili ne. Ipak, u proljeće nam je lakše razmišljati o jarkim bojama i svim pastelnim nijansama koje ćemo nositi, a u to razmišljanje idealno se uklopio novi Nikeov model tenisica koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

Kombinacija roze, roze i roze!

Poznati model Dunk Low u proljetnoj verziji osvanuo je u potpuno rozoj boji, ili da budemo točniji – u tri različite nijanse roze boje. Tenisice izgledaju kao da bi ih Elle Woods nosila do suda, prije nego što ih zamijeni potpeticama, a ne sumnjamo da će se naći romantičarske duše koje će ovom ženstvenom i upečatljivom modelu dati šansu. Točan datum izlaska tenisica nemamo, ali očekuje se u sljedećih nekoliko tjedana – do tada, bacite oko na to kako točno izgledaju u nastavku:

FotoNike
ModaTrendoviTrostruko roze! Nove Nike tenisice ne mogu proći nezamijećeno

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram