Volite mašne? Osvojit će vas ovi golemi ‘bow tie’ topovi

Statement komadi u kojima ćete biti zamijećeni.

Mašne su uvijek zanimljiv modni dodatak kojeg vole i muškarci i žene. Frajeri ih nose kao elegantni dodatak umjesto kravata, a žene se pak mašnama imaju slobodu poigravati na razne načine – od vezanja marama u mašne u kosi, pa sve do nošenja bow uzorka ili pak velikih mašnica na cipelama. S obzirom da izgledaju ženstveno, zaigrano, a opet profinjeno, nije ni čudo da su mašne desetljećima u modi, a sada smo pronašli dva modela ljetnih, svečanih topova kojima dominiraju upravo goleme, jako upečatljive mašne!

Naime, Asos Luxe u prodaji ima jedan koraljni i jedan mint zeleni top, a koji izgledaju iznimno efektno te će privući pažnju gdje god da ih odjenete. Bogati materijali i divne boje koje naglašavaju preplanulu kožu dodatno zrače ljetnom vibrom, pa ako se spremate na koktel zabavu ili pak ljetno vjenčanje, svakako razmislite o tome da nosite ove topove – nema šanse da će bilo tko drugi imati outfit sličan vama.

Kao što smo rekli, jedan od topova dolazi u predivnoj koraljno narančastoj boji te otkriva pogled na trbuh i gola leđa, ima spuštene naramenice, a koje se na leđima vežu u veliku, predimenzioniranu mašnu. Ovaj top košta 41 funtu, odnosno 368 kuna te ga možete pronaći ovdje. Napravljen od satiniranog, a opet čvrstog materijala, izgleda istovremeno izazovno, ali i elegantno.

Drugi top s velikom mašnom je ovaj model u nježnoj, jedva primjetnoj mint zelenoj nijansi, a koji je napravljen od organze. Bogata tekstura tog materijala posebno lijepo dolazi do izražaja, a cropana dužina topa daje mu na seksepilnosti. U ovom slučaju, mašna se nalazi s prednje strane topa, a rukavi su ponovno veliki, oversized i spušteni na ramena.

Ovaj model topa košta 46 funte, odnosno 413 kuna, a možete ga kupiti klikom na ovaj link. Jedno je sigurno – nama su oba dva modela divna i itekako ih možemo zamisliti kao zvijezde ljetnih party ili svečanih outfita. Istovremeno edgy i neobični, a opet tako klasično ženstveni.

ModaTrendoviVolite mašne? Osvojit će vas ovi golemi 'bow tie' topovi

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram