‘Apricot Crush Blonde’: Boja marelice obilježit će našu kosu ovog ljeta

Ne postoji bolji period godine za eksperimentiranje s nijansama kose od ljeta, a ovo je trendi opcija

Žene diljem svijeta odavno znaju – nova frizura i boja kose mogu nam promijeniti život. Žene simbolično mijenjaju frizure i farbaju se kada prolaze kroz velike životne odluke i tranzicije, a ako ste i vi među onima kojima su ovog ljeta spremni za lifestyle promjenu te ju želite obilježiti vrckavom razigranom nijansom kose, Apricot Crush Blonde je prava stvar za vas!

Naime, ovog ljeta nosit će se nijanse kose koje već neko vrijeme nisu bile u centru pozornosti. Tako smo već pisali o mushroom bronde trendu hladnih, zagasitih smeđih tonova, a sada donosimo i nešto za ljubiteljice svijetle, plave kose. Apricot Crush Blonde je odlična opcija za žene koje vole plavu kosu, ali žele biti i u trendu – ovo naime nije nijansa koja izgleda prirodno ni imitira boju sunca ili pak pijeska, već spaja roskasti preljev s plavim sjajem te nježnom nijansom marelice, a finalni je rezultat vrlo efektan i pomalo ekscentričan!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Shay Sullivan (@shay.sullivann)

Jednako kao što u jesen i zimu volimo jarke nijanse crvene kose koja asocira na cimet i kuhano vino, tako ćemo ovog ljeta zavoljeti i ovu boju kose koja spaja sve nijanse ljetnih zalazaka sunca. Od narančaste preko blush pink, u apricot crush blonde boji kose stapaju se nježne, pastelne tople boje – te tvore look koji oduševljava. Kao što se možete uvjeriti i pregledom primjera koje smo izvukli s Instagrama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wella Professionals France (@wellafrance)

Ova nijansa najbolje pristaje prirodnim plavušama ili općenito ženama svijetle puti, a za njezino održavanje ćete morati koristiti posebne šampone, regeneratore i maske namijenjene održavanju jako svijetle, nježne kose.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wella Professionals (@wellahair)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wella Professionals | Nordic Market (@wellanordic)

Beauty'Apricot Crush Blonde': Boja marelice obilježit će našu kosu ovog ljeta

Facebook

99,687FanovaLajkaj