Avon predstavio svoje najnovije dizajnerske mirise Avon Life COLOUR by Kenzo Takada

Predivan instagramičan ambijent Egoist bara u Cvjetnom naselju bio je sinoć prepun boja i radosnih trenutaka: Avon je predstavio svoje najnovije dizajnerske mirise Avon Life COLOUR by Kenzo Takada!

Jedna od naših najvećih znalaca u području mirisa, Zora Bjelousov, direktorica femina.hr portala i poznata spisateljica, upoznala nas je s notama muškog i ženskog AvonLife Colour parfema i omogućila nam dublji pogled u svijet mirisnih nota. Poseban glazbeni gost večeri Matija Cvek svojim je hitom Visine raspjevao publiku i oduševio prisutne te je predblagdansko veselje i otkrivanje boja moglo započeti.

Zora Bjelousov

Avon Life Colour kreirao je Kenzo Takada, a poseban master perfumer dodir dali su i dva najpoznatija svjetska kreatora parfema Frank Voelkl i Olivier Cresp. Kako je dizajn, kreacija i slikanje njegov život, Kenzo Takada odabirao je sastojke baš kao da radi na najnovijem slikarskom platnu. Rezultat je pozitivno iskustvo koje se temelji na Palette of Joy. Glavni odabrani sastojak u paleti sreće je magnolija koju nalazimo u oba mirisa, kako zbog svojih elegantinih latica tako i zbog bijele boje koja simbolizira kombinaciju svih boja. Cilj cjelokupne mirisne kompozicije bio je pronaći sastojke koji preko boja mogu pokazati emocije. Istaknute su tri dominantne boje i emocije: žuta, što donosi radost; crvena, jedna od najomiljenijih boja Kenza Takade, koja donosi strast i ljubav; zelena, što znači slobodan duh.

 

ZA NJU: Emocije poput jasnog sunčanog dana

FOTO: Mirko Jankovic

Top note: Uzbudljivo otvaranje voćnih i cvjetnih tonova koji donose nijanse sjaja i i svjetlosti. Pulpasta, sočna kruška i Sunkissed malina plešu na koži oslobađajući oblak slatkoće. Elegantan roza božur preuzima pažnju omatajući vrh mirisa lagano paprenim i blistavo mošusnim dodirom.

Srednje note: Srce mirisa otkriva čarobnu Rice Basmati obloženu nizom višedimenzionalnih cvjetnih nota koje osvajaju osjetila. Meke bijele latice magnolije profinjenom elegancijom prianjaju oko Velvet Orris nota.

Baza započinje svoj ples kako se u mirisu razvijaju živahne note šume. Senzualna sandalovina i cedrovina donose intenzivnu, ali nježnu toplinu, dok Suede Blanc pluta na vrhu kože u mekoj, neodoljivoj teksturi.

ZA NJEGA: Svježa pozitivna energija tijekom cijelog dana

FOTO: Mirko Jankovic

Top note: Citrusni Zesty Lemon miješa se s divljim đumbirom stvarajući osvježavajuću začinsku notu koja donosi senzualnost. Magnolija oblaže vrh i ispušta svjež cvjetni osjećaj koji mirisu dozvoljava da se slobodno razvija na koži.

Srednje note: Zeleni zeljasti miris Mate Absolute otapa se u voćnom djelovanju kruške kreirajući osjećaj energične ovisnosti. Smirujuća bijela kadulja balansira srce mirisa svojom toplom aromom.

Baza se počinje otvarati kako miris otkriva mušku siluetu kontrastnih aroma i šume. Clearwood donosi intenzivnu, ali nježnu toplinu, dok vetiver lebdi na koži u mekoj neodoljivoj teksturi. Absolute mahovina hrasta otvara aspekt zavodljivosti i intrige u vječnoj senzualnoj igri mirisnih nota.

BeautyBeauty vijestiAvon predstavio svoje najnovije dizajnerske mirise Avon Life COLOUR by Kenzo Takada

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Svaki sunčani petak jedemo na PLACu u Zagrebu, a uskoro i subotama na Pazaru u Splitu

„Place Market", nacionalna inicijativa turističke revitalizacije tržnica te projekt koji je prošle godine na ulicu doveo vrhunsku hranu te renomirane chefove i ugostitelje najavljuje...

Modni brend Mates predstavio kolekciju za ljeto – obožavamo njihovu nostalgičnu i lepršavu viziju

MATES, regionalno prepoznati dizajnerski brend, održao je samostalnu reviju povodom predstavljanja kolekcije “Sanja”, za ljeto 2024. godine. Dizajneri i kreativni direktori Saša Stević i...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram