Event „Sunset in a glass“ poslužio je kao sjajna uvertira za nadolazeće ljeto

Fantastičnu zabavu nisu propustili ni Severina, Marko Tolja, Iva Radić, Ante Vrban, Aleksandra Dojčinović, Ivan Pažanin te brojni drugi.

Period dobro nam poznatog ljetnog šušura i uživanja u toplim sunčevim zrakama sve je bliže. Prije nego li se uputimo na omiljene ljetne destinacije, za odlično zagrijavanje poslužit će zabave u metropoli kao fantastična uvertira za dugo očekivane ljetne odmore.

Jedna takva zabava, pod nazivom Sunset in a glass, održala se sinoć u zagrebačkoj La Grmi, a kao inspiracija poslužila je čarobna Italija. Za dašak ove predivne, mediteranske zemlje u Zagrebu pobrinula se narančasta osvježavajuća zvijezda, kojom je inspiriran i naziv eventa – Sunset in a glass. Uz ovaj „zalazak sunca u čaši“ savršeno su se stopili i ukusni cicchetti, zalogaji karakteristični za sjever Italije, a sačinjeni od hrskavih brusketa s mozzarelom, rajčicom, pršutom, gorgonzolom, kruškom te ostalim neodoljivim sastojcima.

Ambijent La Grme poslužio je kao predah od užurbane gradske vreve, a uzvanici su uživali  u piću koje neodoljivo podsjeća na ljetne zalaske sunca, gledajući pritom kadrove zalaska sunca s Morskih orgulja u Zadru, koje su posebno za ovu priliku obojane u vibrantnu narančastu i prenesene na led ekrane postavljene u La Grmi. Okupljene je svojim nastupom zabavio Damir Kedžo, a kasnije je ugodno i živahno čavrljanje nadopunjeno zvukovima saksofona i playlistom koja savršeno dočarava vibe talijanskih ulica u ljetnim večerima.

Fenomenalnu večer nisu propustila ni mnoga poznata lica poput Severine, Marka Tolje, Ive Radić, Ante Vrbana, Aleksandre Dojčinović, Ivana Pažanina, Dorin Zelenike, Lane Gojak Bajt, Marije Jerneić, Damira Kedže, Ane Radišić, Borisa Banovića i brojna druga.

„Zalazak sunca u čaši“ u suradnji s Uberom, pobrinuo se da svi gosti sigurno i odgovorno stignu doma – zbog čega je na raspolaganju bio prigodan popust, osiguran za svakog uzvanika.

CelebuzzEventiEvent „Sunset in a glass“ poslužio je kao sjajna uvertira za nadolazeće...

Kako biti podrška u trenutku suočavanja s dijagnozom raka dojke?

Mjesec listopad je poseban mjesec jer je posvećen borbi protiv raka dojke. Samim time, vrijeme je kada se diljem svijeta ističe važnost prevencije, ranog...

Za sve fanove ‘Friendsa’: Preslatke jeftine Sinsay jastučnice!

Humoristična serija ‘Friends’ koja je obilježila 1990-e odavno uživa kultni status, a zbog svoje feel-good vibre gledatelji joj se sada već desetljećima stalno iznova...

Facebook

91,192FanovaLajkaj

instagram