Upoznajte Marayu, mladu glazbenicu koja na scenu donosi autorske tekstove, melodije i aranžmane

U vremenu u kojem su umjetnici pomalo obeshrabreni,  na scenu nam dolaze neka uporna I marljiva nova glazbena lica.

Prvi put na sceni pojavila se 2021. godine sa singlom “Tragovi”, ali sada nam Maraya donosi drugačiji zvuk i vizual, s kojim postavlja novi standard te viziju svoje karijere u nastajanju.

Ova 25 godišnjakinja, kompletni je izvođač koji je svoj alat brusila na sve moguće načine, kako bi što bolje razumjela proces stvaranja i radila na svom zvuku. Pohađanjem Britanske akademije za glazbenu produkciju i DJ-ing, upoznavala je zvuk u svojoj srži, i tako ga pametno i kvalitetno implementirala u svoju glazbu. Neko vrijeme aktivno se bavila DJ-ingom, na taj se način opuštala na sceni i počela osjećati publiku.

“London, Ibiza pa tako i Lijepa Naša lokacije su gdje sam imala prilike nastupiti, što je meni kao mladom umjetniku definitivno pomoglo samopouzdanju.”

Maraya je autorica melodije, teksta i aranžmana aktualnog singla što je bitno ističe među trenutnim aktualnim mladim glazbenicima.

“Iako je konkurencija velika i glazbena scena šarolika, sa sigurnošću mogu reci da uvodim ‘Maraya zvuk’ na regionalnu scenu. Sada sam u fazi kada osjećam da sam dovoljno zrela, gladna stvaranja te znam u kojem glazbenom smijeru želim ići. Tako i nastao aktualni singl ‘TANDEM’.”

Spot za pjesmu snimila je s produkcijom SESTRICE – već dobro poznatim dvojcem hrvatske glazbeno vizualne scene. U režiji Luke Sepčića i pod producentskom palicom Ane Badurine, pridružila se koreografkinja Antonija Šimurina;

“Maraya me na prvu osvojila svojom strašću i ambicijom prema procesu stvaranja glazbe i načinom na koji je prezentirala svoju viziju svog prvog spota. Zna kojim smjerom želi ići, dosljedna sebi i onome što je ispunjuje, samozatajna, mirna i entuzijastična, fokusirana, veliki je radnik i ima sve kvalitete za ostvarenje ciljeva u daljnjoj karijeri.

Plesnim probama pristupila je izuzetno predano – bilo da su to bile individualne probe na kojima smo istraživale pokrete koji joj najprirodnije leže, zajedničke probe s plesačicama i dodatna samostalna uvježbavanja kod kuće – nakon svake je njezino samopouzdanje raslo, a način kretanja bio je još precizniji, dinamičniji i uvjerljiviji što je rezultiralo odličnom energijom na snimanju jer se mogla opustiti i uživati snimajući uz odličan team profesionalaca  koje je okupila.

Zahvalna sam našoj prvoj suradnji i sretna što se na ovakav način predstavila publici.  Nebo joj je granica.”

Maraya ambiciozno korača dalje: “U budućnosti želim kontinuirano stvarati, svakako uživati u procesu toga jer to je ono što je najveća ljepota, raditi ono što volim. Glazba koja me inspirira je ona koja me pokreće, budi u meni ugodan osjećaj i zadvoljstvo u svojoj koži.

Ne poistovjećujem se ni sa kim konkretno u glazbenom smislu, ali učim od svih i tako izgrađujem sebe i svoj stil, a istovremeno su mi uzor oni koji su od početka dosljedni sebi, hrabri, koji prate svoje vizije i ne odustaju ‘kad zaškripi’.”

IzvorPR
CelebuzzCelebuzz vijestiUpoznajte Marayu, mladu glazbenicu koja na scenu donosi autorske tekstove, melodije i...

3 influencerice s nama podijelile savjete za njegu kože ljeti

Nema ništa slađe od ljenčarenja na godišnjem odmoru. Sunce, miris soli, dašak povjetarca i kupanje u zrakama sunca za većinu Hrvatica je idealan odmor....

Morate vidjeti kako izgleda nova kolekcija nakita domaćeg brenda Karat Jewelry

'Allure'. Jedan od onih pojmova koji modnim znancima ne treba posebno predstavljati... Sve ono što dizajneri diljem svijeta iznova pokušavaju svakom novom kolekcijom (snažno...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram