Zvijezda Netflixovog hita ‘One Day’: Leo Woodall je naš novi holivudski crush

Saznali smo sve o njemu.

Trenutno najgledanija Netflix serija neosporno je ‘One Day’, ljubavna saga koja se proteže kroz 20 godina intenzivnog odnosa para koji zbog različitih okolnosti nikako ne uspijeva biti zajedno – no i dalje se vole te kroz razne životne faze bore za svoj odnos. Glavna muška zvijezda te romantične drame koja je zaludila svijet je Leo Woodall, koji je utjelovio protagonista Dextera. Ovaj mladi plavokosi glumac milog lica postao je neočekivani crush mnogih žena i djevojaka diljem svijeta, a mi smo odlučili saznati sve o njemu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Netflix UK & Ireland (@netflixuk)

Za početak ćemo tako reći da ako vam se čini da ste ga već negdje vidjeli – u pravu ste. Woodall je bio dio casta u drugoj sezoni ‘The White Lotus’, također megapopularnoj seriji, ali u HBO-ovoj produkciji. Ima 27 godina, Britanac je te dolazi iz glumačke obitelji, a na setu ‘The White Lotus’ je upoznao i svoju sadašnju djevojku Meghann Fahy – pa je tako na žalost mnogih obožavateljica zauzet. Par dugo nije htio potvrditi svoju vezu, no istina je isplivala na vidjelo zahvaljujući njihovim Instagram objavama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli British Vogue (@britishvogue)

Leo je tako prvi objavio slajd fotki sa seta te su neke fotke bile i s Meghann, a u opisu je stajalo ‘That’s amore’. Meghann mu je tada komentirala da ga voli, pa je odmah postalo jasno da se na Siciliji tijekom snimanja rodila ljubav. Meghann je od Lea starija 6 godina, a trenutno im po svemu sudeći ljubav cvijeta jer svoju vezu više ne skrivaju od očiju javnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leo Woodall (@leowoodall)

Što se pak tiče budućih projekata ovog zgodnog dečka, za sada se šuška kako će se pojaviti u miniseriji ‘Prime Target’. Riječ je o triler miniseriji u kojoj će Leo igrati glavnu mušku ulogu, onu mladog studenta matematike Edwarda koji postane vrstan haker te otkrije način da ‘upadne’ u baš sva računala svijeta. Dok ‘Prime Target’ ne dođe na streaming servise, mi ćemo i dalje gledati i uživati u ‘One Dayju’, za koji vam trailer donosimo u nastavku.

CelebuzzCelebuzz vijestiZvijezda Netflixovog hita ‘One Day’: Leo Woodall je naš novi holivudski crush

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram