Grey Goose votka u hrvatsku metropolu donijela je dašak francuske rivijere s Boulangerie Bleue eventom koji je Hrvatsku smjestio uz bok najpoznatijim svjetskim destinacijama poput Pariza, Venecije, Londona i New Yorka.
Uzvanici ovog jedinstvenog događanja među kojima su se našla i brojna poznata lica (više ovdje) imali su čast prvi u Hrvatskoj biti na predstavljanju ekskluzivnog koncepta – Boulangerie Bleue i doživjeti šarm francuske rivijere u srcu Zagreba uz nemjerljiv užitak mirisa francuskih peciva i drugih slastica, uživati u okusu vrhunskog koktela „Grey Goose Le Grand Fizz“.
Ono što se posebno iščekivalo tu večer, meni je za Boulangerie Bleue koji potpisuje chef Tom Gretić, a koji je uključivao vrhunska jela od pomno biranih sastojaka. Dovoljni su vam samo nazivi za neka od jela da steknete dojam o hrani o kojoj danas priča cijeli Zagreb: dimljeni losos u yuzu marinadi na palačinki od krumpira i s kremom od hrena i kopra, pate od guščje jetre na briošu s dinjom mariniranom u Grey Goose votki, kamenice, tortica od kozica u panko mrvicama sa wasabi majonezom i klicama od rotkvice, juha od kestena i tartufa, čokoladni tartufi sa Grey Goose votkom, pečena kruška u crnom papru i gorgonzolom i još mnoštvo toga na što uzvanici nikako nisu ostali ravnodušni.
Fotografije govore više od riječi i zato pogledajte samo djelić delicija koje je renomirani chef pripremio za ovaj luksuzni event.