Zagrebački gastro krugovi već su dobro upoznati da restoran Dubravkin put sa svakim godišnjim dobom predstavi novi menu. Kako je Dubravkin put već dobro poznat po harmoniji mediteranskih okusa i mirisa te vrhunskih i uvijek svježih sastojaka, tako i novi proljetni menu, chefa Vedrana Petranovića, dočarava pravu proljetnu gastronomsku rapsodiju.
Ovaj zagrebački restoran, koji se nalazi u jednom od najzelenijih dijelova grada nadomak Ilice, već godinama slovi kao najbolje mjesto za vrhunsku gastronomiju. Predstavljanjem proljetnog menija i koncepta pod novim vodstvom chefa Vedrana Petranovića restoran je samo potvrdio svoje vodeće mjesto na Zagrebačkoj gastro sceni.
Na proljetnom meniju prevladava vrhunska mediteranska klasika s modernim zaokretom. Svako novo jelo je posebno, spravljeno od pomno odabranih namirnica koje se međusobno nadopunjuju stvarajući harmoniju okusa. Kako se nakon svakog finog obroka treba dobro i zasladiti, za slatke zalogaje u restoranu pobrinuo se pastry chef Robert Bašić koji svojim umijećem nikoga ne ostavlja ravnodušnim i čiji deserti predstavljaju prava slastičarsku umjetnost.