Fan ste priče o “Winnie the Poohu”? U tom će vas slučaju ova kolibica oduševiti!

Priča o malom medvjediću koji obožava med pretočena je u stvarnost uz pomno uređenje interijera i eksterijera ove kućice.

U svijetu se mogu pronaći mnoge neodoljive kuće, vile i kolibe, no rijetko nas koja oduševi svojim konceptom kao ova koju vam danas predstavljamo. Iako znamo da se u Velikoj Britaniji doista mogu pronaći najljepše kolibe svijeta, ova posvećena legendarnoj priči o malom medvjediću Winnie the Poohu posve nas je oborila s nogu i dizajnom i pričom koja se krije iza njezina kreiranja.

Naime, pobodom 95. godišnjice nastanka priče „Winnie the Pooh“, vlasnik ove kolibice odlučio je na svom zemljištu smještenom duboko u šumi u mjestašcu Nutley izgraditi kolibicu posvećenu svemu onome što toliko volimo iz priče o slatkom Winnieju.

Baš kao i u originalnoj priči, ova kućica napravljena je od drveta te njezino pročelje, ukrašeno granama stabala, izgleda kao da je sama kućica smještena usred gigantskog debla. Prilikom uređenja interijera, pazilo se na svaki detalj, pa tako gotovo svaki njezin kutak izgleda kao iz „Winnie the Pooh“ ilustracija. Zanimljivo je i to da je unutrašnjost kućice obložena tapetama s ilustracijama Kima Raymonda, a koji je bio Disneyjev ilustrator Winnieja Pooha čak tri desetljeća! Kućica može ugostiti do četiri osobe, a iznajmiti je možete preko Airbnb-a po cijeni od 95 funti (ili 836 kuna) po noćenju – što je zapravo jako razumna cijena za ovakvo iskustvo!

Sam interijer i eksterijer ove kolibe dovoljni su da vam neprestance oduzimaju dah nekoliko dana. Među krošnjama drveća oko kućice može se postaviti i stol za blagovanje, a koji neodoljivo podsjeća na stol za kojim su u legendarnoj priči o Winnieju on i njegovi prijatelji često slavili rođendane i imali male šumske feštice.

Ono što nas je posebno zaintrigiralo je i činjenica da kućica, ako je rentate, dolazi i s aranžmanom vođenih tura po okolnoj šumi. Tako će vas vlasnik odvesti na mnoge avanture koje evociraju one Winnijeve, pa ćete se na par dana doista osjećati kao da ste ušli u svijet iz bajke. Također, moguća je opcija doplate donošenja obroka u kućicu za vrijeme vašeg boravka tamo. Ukoliko se odlučite za tu uslugu, trebate znati da će sva jela biti inspirirana medom – Winnijevom najdražom poslasticom!

Rekli bismo da se radi o genijalnom konceptu vrijednom divljenja. Ostvarenje svih naših dječjih snova na jednom mjestu, uz program i eksterijer i interijer koji u trenutku stvaraju ozračje magične šume ispunjene brojnim slatkim životinjama. Ako vas zanima opcija rentanja – sve dodatne informacije saznajte ovdje.

FotoAirbnb
Jolie domInterijeriFan ste priče o "Winnie the Poohu"? U tom će vas slučaju...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram