Cool ljetni rekvizit koji nam treba – plutajuće čaše za vino

Pokoji gutljaj dobre kapljice i bazen, što više možemo poželjeti?

Prvi ovogodišnji toplinski val natjerao nas je da pobjegnemo u debeli hlad, pod klime ili pak, za one sretnike koji mogu otići s posla, na more. Vjerujemo kako će se mnogi složiti da je najbolji način rashlađivanja tijekom ljetnih mjeseci plivanje u hladnom moru ili osvježavajućoj vodi bazena, a što biste rekli kada bismo vam predstavili predmet koji će svako vaše brčkanje dovesti na višu razinu?

Pronašli smo, naime, proizvod za kojim je poludio svijet, a jednostavno ga se može naručiti u samo par klikova na Amazonu. Radi se dakle o plutajućim čašama za vino uz koje možete u bazen ili more sa sobom ponijeti svoj omiljeni alkoholni napitak i tako uživanciju u vodi doista učiniti nezaboravnom.

Ove su čaše tako otporne na udarce i razbijanje, a napravljene su od posebne vrste plastike koja je vrlo otporna i stabilnija od bilo kojeg drugog plastičnog ili staklenog posuđa za piće. Uz to, kreirane su tako da plutaju na vodenoj površini, što ih čini doista savršenim rekvizitom za neki ludi pool party ili jednostavno dugo chillanje u moru s frendicama. Zašto biste uostalom sjedile u beach baru kada si možete napuniti čaše i s njima slobodno zaplivati u morskom plavetnilu?

Dizajneri ovih čaša mislili su baš na sve, jer su osmislili i poseban dodatak u različitim bojama, po jedan za svaku čašu, što vam omogućuje da uvijek raspoznate koja je točno vaša čaša s omiljenim vam alkoholnim napitkom. Čaše dolaze s visokim stalkom te su elegantne, a čime ćete ih napuniti posve je vaša stvar. Bio to gin, rum, vino, šampanjac ili pivo – posve je svejedno. Jedino što je sigurno je to da će se savršeno uklopiti u sve vaše vodene hedonističke trenutke.

Ukoliko ih želite u svojoj kolekciji, morat ćete za njih izdvojiti 22.96 dolara, odnosno 164 kune, a naručiti ih možete putem ovog linka.

FotoAmazon
Jolie domJolie biraCool ljetni rekvizit koji nam treba - plutajuće čaše za vino

Mihano Momosa radi najposebnije modne komade – pogledajte novu kolekciju

Kreacije srpskog dizajnera Mihaila Anušića, koji se krije pod imenom Mihano Momosa, uvijek s oduševljenjem pratimo i čekamo, a iznimka nisu ni najnoviji radovi...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram