IKEA opet pomiče granice dizajna! Lansirali su prvu kolekciju 3D printanih ukrasa za dom

Jako cool noviteti!

IKEA je odavno naš omiljeni brend namještaja i sitnica za dom, a često nas oduševe i svojim kreativnim rješenjima za interijere po iznimno povoljnim cijenama. Tako su nam sada predstavili novost kada je riječ o dekoracijama za dom – 3D printane skulpture i predmete koji će svaku prostoriju podići na višu razinu!

Već neko vrijeme 3D printani predmeti hit su svijetu, no još ih nismo imali prilike vidjeti u ponudi slavnog švedskog brenda. Srećom, konačno je i na to došao red jer su nas automatski oduševili dizajnom. Svi ovi novi IKEA-ini 3D predmeti izgledaju super, a zasad ih se može kupiti samo u njemačkim prodavaonicama, no uskoro kreće prodaja i u drugim zemljama – pa bismo ih do kraja ovog mjeseca trebali vidjeti i u hrvatskom webshopu.

U ovoj doista posebnoj kolekciji, koja je dio dekorativnog asortimana, možemo tako pronaći nekoliko 3D printanih predmeta ujedinjenih pod brendom FLAMTRÄD. Ova limitirana serija uključuje i dvije različite skulpture glave i nekoliko skulptura ruku koje se maštovito mogu ukomponirati u svaki interijer – mogu poslužiti kao skulpture ili pak kao vješalice za odjeću. Kolekcija je dostupna u crnoj i bijeloj boji, a odiše klasičnim skandi minimalizmom.

Cijelu kolekciju potražite ovdje.

FotoIKEA
Jolie domJolie biraIKEA opet pomiče granice dizajna! Lansirali su prvu kolekciju 3D printanih ukrasa...

Severina oduševila prepunu ljetnu pozornicu Opatije

Nastup za koji se Severina pripremala dugo vremena, a dio čega je po prvi puta prenosila i na svojim društvenim mrežama, gdje broji preko 2 milijuna...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram