Najljepša terasa Zagreba ‘u pogonu’ nakon 50 godina pauze!

Evo odličnog razloga da se ovog vikenda zaputite u Maksimir.

Maksimir je najveći zagrebački park, naš domaći Central Park. Njegova divna jezera, kornjače, ZOO vrt te brojne stazice za šetnju, trčanje ili bicikliranje redovito nas mame da ga posjetimo, a od ovog ljeta u njemu možete popiti i piće na najljepšoj zagrebačkoj terasi – koja svoja vrata otvara nakon 50 godina pauze.

Radi se o prekasnom Vidikovac Cafeu, smještenom u samom srcu Maksimira, a koji je star više od 180 godina. Iako ste dosad u njemu također mogli popiti kavu ili koktel, odsad je otvorena i njegova terasa na prvom katu, koja je pola stoljeća bila zatvorena za javnost.

S nje se pruža predivan pogled na maksimirski perivoj i guste šume tog parka, a bit će tu osim dnevnog ispijanja kavica i noćnih partyja. Naime, vođenje Vidikovca je preuzeo DJ Saša Buterin, umjetničkog imena Sasha Agram, koji u planu ima pretvoriti ovo centralno maksimirsko mjesto u cool place za izlazak petkom, ali i za subotnju čajanku s mamom.

Tako se trenutno terasa Vidikovac Cafea od 18 sati svakog petka i subote pretvara u intiman hub za limitirani broj posjetitelja koji mogu ujedno uživati u odličnim glazbenim beatovima, pićima i zvjezdanom nebu iznad Maksimira.

Sve informacije o nadolazećim partyjima ili tematskim eventima pronađite na društvenim mrežama ovog posebnog gradskog kafića te ga svakako uvrstite u svoj raspored izlazaka ovog ljeta.

Jolie domŽivot sa stilomNajljepša terasa Zagreba ‘u pogonu’ nakon 50 godina pauze!

Facebook

99,687FanovaLajkaj