A1 Hrvatska traži modne dizajnere i nagrađuje najbolje kreativce!

Ovog proljeća A1 Hrvatska odlučio je spojiti dva dijela svoje poslovne vizije te pokrenuti kreativni nagradni natječaj kojemu je cilj okupiti mlade modne dizajnere diljem Hrvatske.

O čemu se točno radi i kakav to spoj čine telekomunikacije i moda – saznat ćete u nastavku.

Kreativni nagradni natječaj „Ti kreiraš!“

A1 Hrvatska otvorio je nagradni natječaj „Ti kreiraš!“ i uputio poziv svim dizajnerima da se prijave i sudjeluju u kreativnom procesu stvaranja nove odjeće za zaposlenike tvrtke A1 Hrvatska. Prijave na natječaj otvorene su do 5. srpnja 2021., a nagradni fond za tri najbolja rješenja iznosi 30.000 kuna.

Zahvala zaposlenicima i cijeloj A1 zajednici

Naime, već dugi niz godina A1 Hrvatska svoje poslovanje temelji na kontinuiranom pružanju najnovijih i najkvalitetnijih usluga svojim korisnicima te se ponosi brigom za zajednicu u kojoj djeluje, što prije svega kreće od pažnje i brige koju pruža svojim zaposlenicima, koji zaista jesu prvi i najveći ambasadori tvrtke.

Ovog puta su se odlučili za društveno odgovoran projekt kojim će nagraditi svoje zaposlenike, a u isto vrijeme pružiti poticaj domaćim malim poduzetnicima – dizajnerskim i krojačkim studijima, dodatno uzimajući u obzir da su takva mala, često i obiteljska poduzeća unazad godinu dana najviše pogođena posljedicama globalne pandemije.

Kreativna rješenja za kreativnog pionira telekomunikacija

Ono što se traži su nova i kreativna rješenja radne odjeće koja će biti moderna i drugačija i u najboljem svjetlu predstavljati A1 brend. Važno je da modeli budu praktični i vrlo ugodni za nošenje, a u konačnom sudu sudjelovat će i jedan od zaposlenika A1 Hrvatska, kako bi osigurali da nova odjeća bude u skladu sa željama i potrebama zaposlenika.

Žiri će odabrati tri najbolja modela čiji će dizajneri u suradnji s osobljem domaće krojačke tvrtke Naftalina dodatno razraditi ogledne primjerke nove radne odjeće, a pobjednički modeli s prepoznatljivim A1 identitetom naposljetku će biti šivani u tvrtki Naftalina te dostavljeni svim zaposlenicima ovu jesen.

Više detalja o natječaju i pravilima pronaći ćete na mrežnim stranicama A1 Hrvatska (www.a1.hr), kao i on-line obrazac putem kojeg će se vršiti prijave dizajnera i njihovih kreativnih rješenja, zato ne čekajte, već se prijavite! ?

FotoPR
LifestyleA1 Hrvatska traži modne dizajnere i nagrađuje najbolje kreativce!

Facebook

99,687FanovaLajkaj