CineStar Cinemas otvorio najveći i najmoderniji megaplex u Jugoistočnoj Europi

CineStar Cinemas, najveći regionalni kinoprikazivač, otvorio je svoj do sada najveći megaplex s 15 dvorana u petak 2. lipnja na Kosovu u Prishtini, u najvećem trgovačkom centru u ovom dijelu Europe, Prishtina Mallu.

CineStar Megaplex posljednje generacije, u Prishtini je prvi predstavio koncept “Destination cinema”, koji je apsolutni trend u svjetskoj kino branši, a potpuna novost na Kosovu.

S 15 moderno opremljenih kino dvorana različitih dimenzija i vizualnog identiteta, s približno 2000 sjedala, CineStar Megaplex u Prishtini je najveće, najmodernije, ali i najljepše kino na Kosovu i šire. Osim tehnološke superiornosti koja uključuje Harkness platna od zida do zida, Barco 4K RGB laserske projektore, Real D Ultimate 3D, JBL zvučnike i Crown audio pojačala, interijer prishtinskog CineStara obiluje raznolikošću materijala, boja i stilova, a potpisuju ga naši poznati dizajneri Franić & Šekoranja koji su uređivali i druge nagrađivana CineStar kina, među kojima je i nagrada za najbolje novoizgrađeno kino u Europi 2018 (CineStar Split).

CineStar Megaplex u Prishtini je predstavio i ekskluzivne premium kino formate za potpuno drugačiji doživljaj filma, a kako je poznato da CineStar svakim svojim novim projektom diže ljestvicu, prvi put u svoj lanac dovode ekskluzivno jedan od najprestižnijih svjetskih kino formata Screen X.

Screen X je posebna dvorana i kino tehnologija u kojoj je platno prošireno lijevo i desno od centralnog platna što gledatelju omogućuje 270 stupnjeva panoramskog doživljaja filma tzv. prošireno kino. Uz njega je prishtinskoj publici predstavljena čitava lepeza formata 4DX, Gold Class, Ultimate by Dolby Atmos, Kids dvorana, Gaming dvorana, eXtreme dvorana, ali i razni drugi sadržaji poput rođendaonica za djecu i Cinema bar-a.

CineStar Cinemas

CineStar Cinemas je najveći kino lanac u regiji s 28 multipleksa, 182 dvorane i približno 28.000 sjedala na području Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, a ovim megaplexom u Prishtini CineStar ulazi na velika vrata na Kosovo.

Lider je u pružanju najboljeg mogućeg kino doživljaja svojoj publici, stavljajući u prvi plan stalnu inovaciju, čime su postali jedan od vodećih i najbrže rastućih kino lanaca u regiji i Europi.

CineStar kina s pet zvjezdica tako posjetiteljima osiguravaju najbolji užitak gledanja filmova, a organizatori događaja ovim kinom dobivaju i superiorni business centar za najrazličitija okupljanja, vrhunske promocije i konferencije. Parking u garaži Prishtina malla bit će besplatni za sve posjetitelje.

NAGRADE

Blitz-CineStar je dobitnik mnogih internacionalnih nagrada od koji su najvažnije:

2018. osvojio je prestižnu nagrada za Najbolje novoizgrađeno kino u Europi (ICTA 2018.) koju je osvojilo njihovo kino u Hrvatskoj u Splitu, CineStar 4DX Mall of Split, a u lipnju 2019. godine Međunarodno udruženje kinematografa (UNIC) proglasilo je CineStar Cinemas najboljim kinoprikazivačem u Europi u 2019. godini, jer predstavlja pravi primjer tvrtke koja iznova podiže ljestvicu u industriji i ostvaruje konstantan rast.

FotoPromo
LifestyleCineStar Cinemas otvorio najveći i najmoderniji megaplex u Jugoistočnoj Europi

Marija Andrijašević: „U Zagreb nam stiže crème de la crème fitnessa“

Marija Andrijašević svojom karizmatičnom, energičnom i stručnom osobnošću predstavlja pravu lidericu u svijetu fitnessa i rekreacije. Ova diplomirana nutricionistica i trenerica, vlasnica SCORE Fitness Cluba u...

Brojni poznati nisu propustili premijeru filma „Furiosa: Pobješnjeli Max Saga“

Pobješnjeli Max kultni je australski znanstveno-fantastični film iz 1979. godine s Melom Gibsonom u glavnoj ulozi. Od tada snimljena su i nastavci: Pobješnjeli Max 2: Cestovni ratnik iz 1981., za kojeg dio kritike,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj