Coca-Colina božićna reklama je slatka, ali ova od Tiffanyja & Co. oličenje je blagdanskog glamura

Predivna reklama koja savršeno ocrtava imidž ovog luksuznog brenda.

Službeno smo ušli u adventsko doba – što znači da odbrojavamo sitno do Božića. Lampice i blagdanski ukrasi pokorili su gradske ulice, a božićne reklame krenule su nas ‘opsjedatii’ sa svih strana. Osim onih tematskih na TV-u, posebno su nam zanimljive i one malo manje mainstream, poput nove Tiffany & Co. božićne reklame koja je pravo oličenje luksuza i glamura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tiffany & Co. (@tiffanyandco)

Naime, svjetski poznati brendovi iz godine u godinu se neprekidno natječu tko će snimiti ljepšu, dirljiviju i emotivniju blagdansku reklamu, a obično su najpopularnije one Coca-Coline. No, ove godine ova od Tiffanyja ozbiljan je konkurent za prvo mjesto najljepših reklama blagdanskog razdoblja.

Animirana reklama ovog slavnog brenda nakita okupana je vintage vibrom te čarolijom snijega, leda i djetinje zaigranosti, a u središtu priče je najpoznatiji detalj brenda, takozvana Bird on the Rock (Ptica na kamenu). Uz obilje prepoznatljive plave Tiffany boje i detalja poput njihovih kutijica s bijelim mašnicama, ovo je idilična priča o zimskim radostima s dozom estetike luksuza.

Priča tako prati slavnu Tiffany ptičicu na njezinom putovanju po snijegom okupanim ulicama New Yorka. Tijekom svog leta kroz New York, ptica svjedoči brojnim dirljivim pričama koje se odvijaju u tom gradu – od rađanja novih ljubavi preko svjedočenja divnim božićnim prizorima. Inače, Bird on the Rock je kreirana davne 1965. te se smatra jednim od simbola Tiffanyja.

Reklamu pogledajte u nastavku te se uvjerite u njezin izniman blagdanski šarm.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tiffany & Co. (@tiffanyandco)

LifestyleKulturaCoca-Colina božićna reklama je slatka, ali ova od Tiffanyja & Co. oličenje...

Prvi gutljaj, prvi poljubac: Želimo ove slatke šalice koje se ljube

Daleko je iza nas dan ljubavi i zaljubljenih, naravno Valentinovo, ali budući da vjerujemo da na znakove pažnje uvijek treba misliti, pronašli smo jedan...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram