Dolazi nam zadnja sezona kultnih “Peaky Blindersa”. Evo što za sad znamo

Potvrđeno je da je započelo snimanje 6. sezone legendarne serije, a nakon njezinog kraja snimit će se i film!

Jedna od najuspješnijih BBC-jevih serija svih vremena, „Peaky Blinders“ počela je s prikazivanjem sada već pomalo davne 2013. godine, a od tada je osvojila srca gledatelja diljem svijeta, postala fenomen pop kulture i apsolutno oborila sve rekorde gledanosti. Priča, smještena u kriminalnom podzemlju Birminghama 20-ih godina prošlog stoljeća, prati obitelj Shelby u borbi za bogatstvo, utjecaj i moć – ne samo u svom gradu, već u cijeloj Velikoj Britaniji.

Iako je serija inspirirana stvarnom Peaky Blinders bandom, događaji koji su prikazani u seriji nisu istiniti već čista fikcija s elementima povijesnih događanja, no to ne umanjuje čar cijele priče. Inovativna, produksijcki nenadmašna i intrigantna – ovo je serija u koju su se mnogi zaljubili već nakon prve epizode, a čini se da ćemo uskoro pogledati i posljednju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

Naime, nakon godinu dana odgode zbog pandemije koronavirusa, ekipa serije je počela sa snimanjem šeste, ujedno i posljednje, sezone. Brojni fanovi razveselili su se činjenici da će relativno skoro saznati što se dalje događalo u životu Thomasa Shelbyja i njegovih članova obitelji.

“Peaky Blindersi se vraćaju. Nakon prisilne odgode početka snimanja zbog pandemije, obitelj Shelby se našla u iznimnoj opasnosti, a ulozi nisu nikada bili tako visoki. Ovo će biti najbolja sezona dosad i sigurni smo da će se svidjeti našim obožavateljima”, izjavio je autor serije Steven Knight.

Iako je Knight prvotno planirao okončati seriju nakon sedme sezone, s početkom Drugog svjetskog rata, odnosno prvom zračnom uzbunom u Birminghamu 1939. godine, Covid je promijenio njegove planove pa će šesta sezona serije morati biti i posljednja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

No, to ne znači da je ovoj sagi kraj – upravo suprotno. Šuška se kako će se Peaky Blindersi nakon završetka snimanja serije s TV ekrana prebaciti na kinoplatna. Knight bi tako trebao snimiti film koji će u potpunosti zaokružiti priču o Blindersima i staviti točku na i na sudbinu Shelby obitelji i njihovih brojnih neprijatelja.

“Mogu vam reći da je moj plan od početka bio da Peaky Blinders završi kao film. To će se i dogoditi”, izjavio je Knight te razveselio fanove.

Za sada se ne zna kada će šesta sezona započeti s emitiranjem, ali pretpostavlja se ili krajem ove ili početkom iduće godine. Dakle, vjerojatno nas manje od godinu dana dijeli od novih avantura braće Shelby, a mi već sad jedva čekamo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

LifestyleKulturaDolazi nam zadnja sezona kultnih "Peaky Blindersa". Evo što za sad znamo

Domenica otkrila svoju Prvu ljubav!

Domenica, mlada glazbenica s otoka Korčule, izazvala je veliko zanimanje svojom novom pjesmom ”Prva ljubav, prva bol”. Ovaj ljetni hit predstavlja Domenicu u potpuno...

Neuspjeh je normalan dio biznisa i života, osvijestim ga, prožvačem i s više mudrosti nastavim dalje

Odlasci na terene, traženje dobrih lokacija i nekretnina, razgovori i savjetovanje klijenata, prodaja… Svakodnevna je to dinamika Martine Naletilić, suvlasnice agencije za prodaju nekretnina...

ALDUK predstavlja svoju proljetno/ljetnu kolekciju ili točnije rečeno čak tri nove kolekcije!

U novoj, proljetno/ljetnoj sezoni ALDUK nam donosi svoje tri kolekcije koje vizualno naslućujemo putem nepretencioznog modnog editorijala fotografkinje Sanje Jagatić. Zaštitno lice je nagrađivana Klara...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram