Obožavate Harryja Pottera? Pokažite znanje na ‘Triquizzard Tournamentu’ koji stiže u Zagreb!

Event koji jedva čekamo!

Odrasli ste čitajući knjige i gledajući filmove o malom čarobnjaku Harryju Potteru? Mislite da znate sve detalje i da nema nikoga tko vam može parirati u poznavanju fun factova vezanih uz magični svijet Hogwartsa? Ako je tako, u Zagreb uskoro dolazi event na kojem morate sudjelovati! Radi se o Harry Potter Triquizzard Tournamentu! Naime, ovaj posebni kvizaški događaj organiziraju Metropolis music & billiards club Zagreb te KRiP kviz, a događaj će se u periodičnim razmacima odvijati kroz puna tri mjeseca.

Čarolija, uzbuđenje, odlična zabava i naravno puno znanja o Harry Potteru nudit će se na ovim zaista posebnim događajima kakvih u našoj metropoli dosad nije bilo. Što se tiče detalja, važno je da znate da je turnir organiziran kao liga temeljena na 7 Harry Potter knjiga i 8 filmova. Vaša ekipa, sastavljena od 2 – 5 članova, može sudjelovati u pet kvizova koji će se održati 11.10., 25.10., 8.11., 22.11. i 6.12., svake srijede u 19:30 sati.

Mjesto održavanja kviza je Metropolis music & billiards club na adresi Avenija Dubrovnik 10, a pozvani su baš svi. Ekipna ulaznica košta 15 eura, a trenutno se karte kupuju rekordnom brzinom, pa svakako morate požuriti želite li sudjelovati. Inače, za pobjedničku ekipu je svakog puta organizirana velikodušna nagrada, a prijave su obavezne i vrše se putem bit.ly/triquizzard1_prijava.

LifestyleKulturaObožavate Harryja Pottera? Pokažite znanje na 'Triquizzard Tournamentu' koji stiže u Zagreb!

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram