today-is-a-good-day

Stiže nam dokumentarac o ikoni stila, Audrey Hepburn, a našem uzbuđenju nema kraja!

Trebamo se strpiti još samo malo više od mjesec dana.

Modne inspiracije nikad dosta, a neke su slavne dame doista vječne fashion legende čiji nas bezvremenski stil oduševljava desetljećima. Jedna od takvih žena definitivno je i poznata glumica Audrey Hepburn, holivudska miljenica besprijekornog stila koji obožavamo kopirati.

Ako ste i vi među onima koji vole lik i djelo Audrey Hepburn, razveselit će vas novost da u studenom dolazi dokumentarac upravo o ovoj ikoni mode. Iza filma “Audrey: More than an icon” stoji provjeren tim u sastavu Nick Taussig i Annabel Qwigoder, koji su zaslužni za još jedan divan modni dokumentarac, „McQueen“.

Ovaj novi dokumentarac pratit će lijepu Audrey na putu do slave i statusa modne ikone i to kroz prizmu njezinog velikog prijateljstva s dizajnerom Hubertom de Givenchyjem. Svi zaljubljenici u povijest mode oduševit će se dosad neviđenim snimkama iz života glumice, ali i intervjuima s ljudima koji su joj bili bliski, a sada su odlučili otkriti neke njezine male tajne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Audrey Hepburn (@rareaudreyhepburn)

Bitno je naglasiti da ovaj projekt kojim se želi odati još jedna počast velikoj glumici ima i potporu njezine obitelji. Tako Sean Hepburn Ferrer, sin pokojne Audrey, i njezina unuka Emma Ferrer sudjeluju u dokumentarcu. Uz to, svoj doprinos dali su i bivša kreativna direktorica kuće Givenchy, Clare Waight Keller te dizajner kuće Tiffany & Co., John Loring.

Kako bi se što vjernije dočarao život, ljubavi i usponi i padovi Audrey Hepburn, za film je angažiran i nagrađivani britanski koreograf Wayne McGregor koji je osmislio posebne plesne scene koji su posvećeni glumičinoj ljubavi prema baletu, njezinoj prvoj velikoj scenskoj strasti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Audrey Hepburn (@rareaudreyhepburn)

Inače, ovaj dokumentarac će imati i igranih scena, pa će tako Audrey dok je bila mlada utjeloviti Keira Moore. U razdoblju najveće slave i vladanja Hollywoodom modnu ikonu će glumiti Francesca Hayward, a u poznijim godinama života utjelovit će je Alessandra Ferri.

Ovaj dugoočekivani dokumentarac zasigurno će zaintrigirati sve ljubitelje starog Hollywooda i njegovih glumačkih ikona, kao i poznavatalje mode koji su svjesni koliko je stil Audrey Hepburn utjecao na modne trendove i popularnu kulturu prošlog stoljeća. Film dolazi 30. studenoga, a do tada možete pogledati službeni trailer.

LifestyleKulturaStiže nam dokumentarac o ikoni stila, Audrey Hepburn, a našem uzbuđenju nema...

Iz Pan-peka stiže recept za slasnu deliciju poznatiju kao pinca

Blagdanski stol u društvu obitelji nezamisliv je bez tradicionalnog uskrsnog kolača – pince ili sirnice. Iako izgleda kao jednostavan kolač za pripremu, zahtijeva dosta...

Proljeće u boji ružičaste: Ovih 15 high street pink komada želimo u ormaru

Ružičasta je definitivno jedna od najpozitivnijih i najvedrijih boja, a mnoge žene ju obožavaju. Ta nijansa koja simbolizira djevojaštvo, mladenačku energiju, nježnost i senzualnost...

L’Erbolario u svojoj ponudi ima najljepšu šljokičastu kremu

Uzbudljivo je vrijeme koje dolazi! Svečanosti poput vjenčanja, krizmi, slavlja na otvorenom prilike su koje zahtijevaju posebnu pažnju, a izgled igra ključnu ulogu. Kako...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram