Stižu nove episode: ‘One Tree Hill’ dobiva nastavak i prikazivat će se na Netflixu!

Brooke i Peyton se sasvim sigurno vraćaju, a mi uz njih na TV-u jedva čekamo povratak u svoje teen dane.

Malo koja serija nas tako intenzivno vraća u dane srednjoškolskih ljubavi i drama kao što je to ‘One Tree Hill’. Ta je teen serija početkom 2000-tih apsolutno žarila i palila TV ekranima diljem svijeta, a zahvaljujući golemoj popularnosti doživjela je zaista impresivan broj sezona te se tako prikazivala od 2003. do 2012., odnosno devet sezona. Radnja smještena u gradiću Tree Hill uvela nas je u živote prijateljica Brooke i Peyton te Lucasa i Nathana, a njihove ljubavne drame pratili smo sjedeći na rubovima kauča od silnog uzbuđenja.

Sada smo isto tako jako uzbuđeni jer su razni svjetski mediji potvrdili informaciju da Netflix radi na snimanju nastavka kultne serije, no točan datum izlaska novih epizoda još nije poznat. Ipak, jako nas je razveselila činjenica da ćemo u nastavku gledati razvoj života omiljenih nam likova 20 godina nakon završetka originalne serije. Iako Lucasa kojeg je glumio Chad Michael Murray i Nathana kojeg je glumio James Lafferty nećemo gledati u nastavku, čini se da Brooke i Peyton hoćemo!

Naime, radnja ovog nastavka u središte pažnje trebala bi staviti prijateljstvo Brooke i Payton, koje glume Sophia Bush i Hilarie Burton Morgan, a koje će se vratiti svojim rolama. Još ne znamo detalje same radnje, ali najavljeno je da će se nove informacije o seriji objaviti tijekom sljedećih par mjeseci, pa ćemo vas obavijestiti čim saznamo nešto novo o ovom televizijskom nostalgičnom povratku u 2000-e.

FotoIMDB
LifestyleKulturaStižu nove episode: ‘One Tree Hill’ dobiva nastavak i prikazivat će se...

Facebook

99,687FanovaLajkaj