Znate li koje su tri najskuplje privatne vile u Hrvatskoj na Airbnb-u?

Ove nevjerojatne kuće dolaze s poslugom, kuharima, i zapravo sa svime što možete poželjeti!

Možda su vas priče o jeftinijim cijenama na Jadranu nagnale da zavirite na jedan od popularnih servira za bukiranje smještaja, a možda spadate u one osobe koje na takvim stranicama žele istražiti ponudu pa makar bila i nedostižna… Ako vas takvi domovi i lokacije zanimaju, trebate znati za Airbnb Luxe, kategoriju unutar Airbnb platforme za pronalaženje domova za rentanje diljem cijelog svijeta.

Airbnb Luxe napravljen je pod geslom “svaki je dom destinacija” i ako se neka nekretnina nalazi u toj kategoriji, obično je riječ o luksuznom zdanju koji zajedno s impresivnom arhitekturom i uređenjem interijera uključuje usluge privatnog vozača, osoblja, kuhara, itd. Na području Hrvatske nalaze se samo tri vile koje se nude na popularnoj stranici i sve se nalaze na jugu Hrvatske.

Villa 4 Islands u Kaštel Starom

Zdanje u Kaštel Starom prvo će vas osvojiti infinity bazenom s kojeg puca predivan pogled na Split i cijeli zaljev, a nakon toga uređenjem u sivim i neutralnim nijansama koje su izabrane da posjećaju na okolno prirodno kameno okruženje. Za noćenje u ovoj vili potrebno je izdvojiti 11,507 kn, a sveukupno ima pet soba i isto toliko kupaonica.

Villa Sutivan 3 u Sutivanu na otoku Braču

Moderna vila koja odiše mediteranskim šarmom sadržava dvije sobe i isto toliko kupaonica. Osim predivnog zelenog okružja i udaljenosti od šljunčane plaže samo par minuta, interijer je stvoren za ljenčarenje i uživanje u ljetnim danima. Noćenje u ovom zdanju doći će vas 8,322 kn!

 

Villa Katarina u Orebiću

Pored mora i s infinity bazenom te unutarnjim gymom i brojnim luksuznim dodacima, Villa Katarina napravljena je s dekadentnim unutarnjim uređenjem kojim dominiraju mramor, drvo, masivni namještaj i ogromni kreveti. U vilu se može smjestiti 16 ljudi koji će trebati podijeliti cijenu jednog noćenja u iznosu od 201,666 kn!

 

 

FotoAirbnb
LifestylePutovanjaZnate li koje su tri najskuplje privatne vile u Hrvatskoj na Airbnb-u?

Čista romantika: Želimo baš sve Sézane čipkaste bijele košulje

Omiljeni francuski brend Sézane sinonim je za eleganciju, francuski chic i stylish odjevne komade koji zrače bezvremenskim stilom. Volimo tako njihove kardigane i haljine,...

Mango outlet ima odličnu ponudu koja vrijedi samo danas!

Vjerujemo da ste već ulovili omiljene komade na sniženjima koja traju već mjesec dana, ali danas svakako bacite oko na Mango outlet jer imaju...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram