Jednostavno neodoljiva: Ova ružičasta haljina iz H&M-a stvorena je za visoke temperature

Tako romantična.

Ovaj tjedan vremenska prognoza najavila je prve prave ljetne temperature. U Zagrebu se tako već za vikend živa u termometru podiže na 30 stupnjeva, a to znači da je definitivno došao kraj nošenju jaknica, sakoa i bilo kakve odjeće koja nije čisto ljetna. Ako još niste, svoj ormar stoga skroz napunite ljetnom odjećom, a onu deblju, težu i rezerviranu za hladne dane i noći pospremite na sljedećih par mjeseci.

@mariahernandezc

Ako uz to još tražite par komada koji će osvježiti vaše ljetne outfite, pronašli smo jedan komad koji će oduševiti i one koji će ljeto provesti na plaži i one koji će se pržiti na gradskom asfaltu. Radi se o iznimno romantičnoj, nježno ružičastoj haljini iz H&M-a koja doslovno ‘vrišti’ ljeto. Lepršava i ženstvena, osigurava maksimalnu udobnost pri nošenju.

Gornji dio haljine ukrašen je decentnim naborima, koji lijepo stišću prsa te naglašavaju ljepotu ženskog poprsja, a istovremeno, donji dio ima A kroj suknje u kojem vam neće biti vruće ni za vrijeme najvećih sparina. Haljina nema naramenice, dakle leđa i ramena su gola, a poseban touch cijelom modelu daje dugačak šal, odnosno vrpca koja se u mašnu veže na stražnjoj strani haljine, na leđima.

Cijena iznosi 56.00 eura te je trenutno snižena, međutim, pronaći je možete u ponudi drugih država u Europi koje imaju H&M, poput primjerice njemačkog webshopa. Nažalost do nas nije došla, ali pratit ćemo hoće li se to promijeniti.

ModaTrendoviJednostavno neodoljiva: Ova ružičasta haljina iz H&M-a stvorena je za visoke temperature

Facebook

99,687FanovaLajkaj