Po uzoru na Bottegu! Pogledajte kako se Mango inspirirao popularnom pletenom torbom

High street div inspiraciju pronašao u dizajnu poznate modne kuće...

Uvijek ima mjesta za još jednu torbicu, zar ne? Zna to i Mango, omiljeni high street brend koji je u svojim novitetima otkrio nekoliko novih modela torbica koje je lako zamisliti u jesenskim modnim kombinacijama. Nama je pažnju privukao model koji je jasno inspiriran jednom od torbica  koju je skoro pa nemoguće ne vidjeti na brojnim fashionisticama diljem svijeta.

Valjda već i ptice na granama znaju koliku popularnost u posljednjih nekoliko sezona imaju Bottega Veneta torbe – ako ne ptice, onda sigurno zaljubljenici u modu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Spector (@de_rococo)

Ovaj put Mangu je kao predložak poslužila mnogima omiljena Jodie torba koja se pojavila u nekoliko veličina i u cijelom dijapazonu boja. Prepoznatljiva po svom ovalnom dizajnu, isprepletenoj koži i čvoru na ručki, postala je predmet želja mnogih, a u Mangovoj verziji ovaj dizajn napravljen je u dvije boje – smeđoj većih dimenzija i crnoj manjih dimenzija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madina Mariposa (@madina_mariposa)

Nabaviti ih možete po cijeni od 349 kn za manju crnu torbu ili 449 za smeđu verziju, kako izgledaju pogledajte u nastavku:

ModaTrendoviPo uzoru na Bottegu! Pogledajte kako se Mango inspirirao popularnom pletenom torbom

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram