Bajkovito, delikatno i ženstveno donje rublje u novoj La Perla kolekciji

Poznat talijanski brend lansirao je čak 11 različitih kolekcija unutar kampanje za Jesen / Zimu 2020.

U kampanji za Jesen / Zimu 2020., La Perla je otkrila čak 11 novih kolekcija u kojima se može pronaći sve od rublja do komada za opuštanje u kućnoj atmosferi. Kampanja koja odiše talijanskim duhom pokazuje ženstvene i delikatne komade donjeg rublja u neutralnim nijansama koji pokazuju moderan pristup romantičnoj estetici.

Kreativna direktorica brenda, Alessandra Bertuzzi, inspirirala se 60-ima i 70-ima kao vremenom u povijesti “koje je slavilo slobodne umjetničke pokrete i kulturološku revoluciju koja je usvojila romantiku i kreativnost”. “Maison Contouring,” “Imagine,” “Flower Explosion,” “Layla,” “Floral Groove,” “Miss Sunshine,” “Fall in Love,” “Good Vibrations,” “Silk,” “[email protected]” i “Tree of Life, imena su različitih kolekcija koje je ovaj talijanski brend pripremio za jesen i zimu, i već se sada mogu pronaći u prodaji. U galeriji pogledajte samo neke od vizuala koji će vam pobliže približiti ženstvenu estetiku ovog luksuznog brenda.

Moda Moda vijesti Bajkovito, delikatno i ženstveno donje rublje u novoj La Perla kolekciji

povezano

jolie preporuke

Slatka pita od bundeve simbol je jeseni, a jako ju je lako napraviti

Bundeve su definitivno jedan od simbola jesenskih mjeseci. Zahvaljujući popularnoj kulturi kao i američkom utjecaju na naše gastro trendove, slatka pita od bundeve od...

Trending

Facebook

83,394ObožavateljiLajkaj

instagram

pročitajte