Spektakularnom slavljeničkom revijom eNVy room je obilježio 20 godina stvaranja

Spektakularnom revijom, koja je povodom dvadesete obljetnice modne kuće eNVy room sinoć održana u impozantnom prostoru Rimac Campusa, omiljeni modni dvojac u svoju je karijeru ispunjenu uspjesima upisao još jedan nezaboravni trenutak.

Velika slavljenička revija powered by 1664 Blanc održana je točno dva desetljeća nakon prve eNVy room revije u Kulturnom centru Kaptol, a događaj su svojim dolaskom, pozivom dizajnera na bis i gromoglasnim aplauzom u dirljivoj završnici podržali brojni predstavnici medija, ambasadori, suradnici i prijatelji kuće kojima se dvojac po završetku revije naklonio zajedno sa svojim radničkim timom.

Jedan od najcjenjenijih brendova domaće modne scene, iza kojeg su nebrojene kampanje, kolekcije, zadivljujuća izdanja na crvenim tepisima i mnogi nezaboravni uspjesi, publiku je očarao još jednom fantastičnom modnom pričom koja je, okupana mirisima Perwolla, iznova odisala prepoznatljivom dozom glamura i nepobjedive ženstvenosti, ali i fenomenalnom scenografijom koju je činila grandiozna kružna pista, a kojom su modeli koračali spuštajući se stepenicama s galerije.

Veliku slavljeničku reviju svojim su dolaskom uveličala i brojna poznata lica poput Jelene Rozge, Marijane Batinić, Judite Franković, Ide Prester, Tatjane Jurić, Mije Kovačić, Jelene Veljače, Miach i mnogih drugih.

Kako bi dostojno obilježio dva desetljeća stvaranja i okrunio jedan zbilja značajan trenutak, eNVy room je u kreiranju velike slavljeničke kolekcije uronio u dubine vlastite modne arhive pronalazeći nadahnuće u estetskim kodovima koji su vremenom postali njihovim prepoznatljivim dizajnerskim pečatom, a koje je potom, kroz proces refleksije o prošlom stvaralaštvu, pretočio u sofisticiranu reinterpretaciju vlastitog dizajnerskog vokabulara. U traganju za onim što čini suštinu njihova stvaralaštva, eNVy room je pistu ispunio prepoznatljivim elementima koji čine esenciju njihova rada, poput boja, motiva i formi, no slavljenička revija nije bila tek puki hommage dosadašnjem putovanju već i posve nova priča koja svjedoči o evoluciji jedne modne vizije kojoj se dizajneri predaju u vječitoj želji za rastom i neumornoj potrazi za pomicanjem vlastitih granica.

Esenciju svog prepoznatljivog dizajnerskog pečata, koji se oduvijek oslanja na glamur, senzualnost i eleganciju, eNVy room je pronašao u koloritu učinivši crvenu, crnu, bijelu i boju vina protagonistima svoje modne priče.

No ona nepobjediva moć koja se krije u ženstvenosti, a koja je nit vodilja svake kolekcije dizajnerskog dvojca, bila je utkana u intrigantne dizajnerske hibride koji su na domišljate i inovativne načine spajali senzualnost, eleganciju i power dressing.

U zanimljivoj igri suprotnosti, koja također čini jedan od njihovih osnovnih postulata, elementi poput šlepa preneseni su na neočekivane odjevne predmete poput boxy blazera kreirajući tako interesantan amalgam suvremenog i klasičnog. Neobičan hibrid hlača i suknje koji je eNVy room predstavio u kolekciji za jesen/zimu pojavljuje se u novom izdanju, a istraživanje neograničenih mogućnosti dekonstrukcije manifestira se kroz neočekivane detalje poput rukava blejzera okrenutih naopako. Haljinu kao vječiti modni simbol ženstvenosti, koji čini okosnicu dizajnerskog potpisa kuće, eNVy room je iznova postavio na pijedestal svoje modne priče, no u nju je utkao i svoju novu fascinaciju tailoringom koja se ogleda u precizno krojenim odijelima. Sjedinjujući dva naoko kontrastna smjera kreirao je nevjerojatno moćnu simbiozu koja odiše porukom koju oduvijek žele poslati – kreirati ultimativnu ženstvenost koja će u ženama probuditi nepobjedivi osjećaj moći i samopouzdanja.

Velika slavljenička revija u Rimac Campusu kruna je dva desetljeća dugoj karijeri ispunjenoj nebrojenim nezaboravnim trenucima i još jedan u nizu uspjeha modne kuće iza koje je danas 49 prêt-à-porter i 13 bridal kolekcija, tri modne izložbe, 39 revija, od kojih 20 samostalnih, pa i jedna virtualna. Od 2004. godine i prve revije održane u Kulturnom centru Kaptol, eNVy room je otisnuo duboki pečat u povijesti domaće modne scene i prvom “ciljanom i osmišljenom kolekcijom vjenčanica” koju je predstavio 2012. godine, a od tada do danas njihove bridal priče postale su najiščekivanijim kolekcijama sezone.

Kao miljenik domaćih, ali i stranih zvijezda nebrojeno je puta krasio crvene tepihe najglamuroznijih regionalnih događanja, kao i one Brit Awardsa te Filmskih festivala u Cannesu i Veneciji, a svoj dizajnerski rukopis utkao je i u intrigantnu kreaciju koju je Franka Batelić nosila na Eurosongu u Portugalu 2018. godine, kao i kostimografiju za regionalnu turneju Jelene Rozge. Svojim modnim kampanjama eNVy room je publiku odvodio i na bajkovita putovanja koja su svojim čudesnim kulisama, ali i vječitim slavljem glamura, elegancije i ženstvenosti uvijek pričale nezaboravne modne priče.

Jedna takva priča, koju će publika zasigurno još dugo pamtiti, ispričana je i sinoć, s emotivnim osvrtom na dva minula desetljeća, ali i pogledom prema budućnosti koju će tek ispisati neki novi uspjesi.

ModaModa vijestiSpektakularnom slavljeničkom revijom eNVy room je obilježio 20 godina stvaranja

Answear odijeva život dragocjenim stvarima

"Moda je oblik vanjskog manifesta koji odražava naše stavove, humor i samopouzdanje ili nedostatak istog", kaže Marta Sawicka, direktorica image marketinga u Answearu. "Ona...

Djelo Miroslava Kraljevića iz 1910. na Artmarkovoj ljetnoj aukciji

Početak ljeta 2024., Artmark obilježava izložbom Ljetne aukcije u Galeriji Artmark koja uključuje 108 djela najvećih imena hrvatskog slikarstva i kiparstva od modernizma do...

Rooftop bar art’otel Zagreb novo je IT mjesto u centru grada

Moderni Rooftop bar art'otel Zagreb s predivnim pogledom u centru grada službeno je otvoren! Rooftop bar art'otel Zagreb idealno je mjesto za ljubitelje modernog...

Napokon u Zagrebu! Otvoren je jedinstveni FABU spot & studio

Regionalno poznati beauty multibrend FABUspot svečano je otvorio jedinstvenu parfumeriju i studio u centru Zagreba. Na čak 400 kvadrata i dvije etaže, na adresi...

Sunčane naočale nisu samo zaštita od sunca!

U svijetu mode, sunčane naočale nisu samo zaštita od sunčevih zraka, već su postale esencijalni modni dodatak koji podiže svaki outfit na potpuno novu...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram