Cijeli svijet bruji o ružu za usne koji košta 5.000 kuna. Evo zašto je toliko poseban

Iza cijele priče stoji Rihanna.

Rihanna odavno pomiče granice kada je riječ o modi i make-upu. Kada je pokrenula svoju beauty liniju Fenty Beauty odmah je lansirala preko 40 nijansi pudera za lice te tako izazvala revoluciju u svijetu šminke. Nakon pudera za svaki ten, došao je na red i highlighter za tijelo, a najnoviji beauty hit iz njezine radionice je i Fenty Beauty ruž koji košta skoro 5.000 kuna.

Točna cijena ovog famoznog ruža iznosi 4.900 kuna, a razlog tom vrtoglavom iznosu nisu posebni sastojci ili svojstva ruža, već njegova kutijica. Naime, Rihannin ruž dolazi upakiran u kutijicu optočenu Swarowski kristalima, a lansiran je u prodaju povodom 5. rođendana brenda.

Svaka ova posebno dizajnirana kutijica optočena je s 975 kristalića koji se ručno apliciraju. To u prijevodu znači da se radi o unikatnim ruževima za usne, a u prodaju ih je pušteno samo 100 komada – za najzagriženije fanove. Osim nježnog, lagano pink pakiranja, ovaj ruž odlikuje i polumat finiš, koji je trenutno veliki beauty trend. Sam ruž možete naručiti na Fenty Beauty službenom webshopu, a mi vam ostavljamo da sami procijenite isplati li ga se ovoliko platiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

BeautyBeauty vijestiCijeli svijet bruji o ružu za usne koji košta 5.000 kuna. Evo...

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram