Odmor za tijelo, dušu i um čeka vas u salonu tajlandske masaže Arun Thai Massage by Leo

Više od 2500 godina stara tehnika tajlandske masaže odražava holistički pristup zdravlju, a vrhunski tretman čeka vas u srcu Zagreba.

Svakodnevica ispunjena brojnim obvezama, sjedilački način života, privatni problemi, ali i informacije i vijesti koje nam pristižu iz svih krajeva svijeta – sve navedeno često uzima danak našem psihofizičkom zdravlju. Međutim, došli smo do kolektivne spoznaje kako sveopće zdravlje pojedinca, a time i čitave populacije, ipak zauzima prvo mjesto na ljestvici prioriteta. Sve više pozornosti posvećujemo svome tijelu, ali i bistrini, miru i spokoju našeg uma, jer nerijetko se narušeno psihičko zdravlje odražava u obliku fizičkih tegoba. Često dobre prakse preuzimamo s Dalekog istoka, čije civilizacije tisućama godina njeguju holistički pristup zdravlju. Jedna od takvih praksi je i posebna vrsta masaže koja nam dolazi s egzotičnog Tajlanda, a odnedavno sve koristi i dobrobit tajlandske masaže možete osjetiti i doživjeti u Arun Thai Massage by Leo, novootvorenom salonu tajlandske masaže u samom srcu Zagreba.

Arun Thai Massage by Leo – zašto by Leo?

Odgovor je vrlo jednostavan. Naime, vlasnik salona, Leonardo Rakuljić, u skladu s izrekom „svugdje je lijepo al’ doma najljepše” odlučio se nakon 20 godina provedenih na Tajlandu vratiti u rodni Zagreb. Znatiželja, istraživanje i proučavanje, kao i osobno iskustvo pozitivnih učinaka tajlandske masaže bili su njegov poticaj da u Zagreb dovede najbolje, stručne maserke s dugogodišnjim iskustvom.

Smješten u strogom središtu Zagreba, Arun Thai Massage by Leo svojevrsna je protuteža i oaza mira usred urbane vreve koju karakteriziraju kaos, užurbanost i velik protok ljudi. Uputite li se u ulicu Frane Petrića 7, na 60 minuta, koliko traje jedan tretman tajlandske masaže, iskusit ćete što vam donosi sklad tijela, uma i duše. Dočekat će vas vrhunske stručnjakinje upravo s Tajlanda, čije će vješte ruke, znanje i iskustvo imati gotovo iscjeliteljski učinak i na tijelo i na um. Objedinivši vjerovanja i tehnike tradicionalne medicine i „folklora“ Indije, Kine i jugoistočne Azije, u svojoj srži tajlandska masaža je manipulacija mekim tkivima tijela, a primjenjuje se rukama, prstima, laktovima, koljenima, podlakticama, stopalima ili raznim pomagalima. Istočnjački pristup usmjeren je na uklanjanje uzroka problema nasuprot liječenju simptoma pa se tako i tajlandska masaža temelji na kombinaciji pokreta, pritisaka i istezanja koje tijelo potiče na postupno otpuštanje duboko potisnute tjelesne napetosti, koja se često skriva u mišićima i zglobovima. Samim time, svim osjetilima, val olakšanja preplavljuje naše osjećaje, unosi red u misaoni proces i oslobađa tjeskobe.

Svaki tretman masažom u Arun Thai Massage by Leo salonu usmjeren je i krojen u skladu s individualnim potrebama, a cjelokupni doživljaj upotpunjuje i sam interijer salona, zbog kojeg ćete nakratko imati osjećaj da ste otputovali na daleki Tajland. Pomno osmišljeni detalji kao i prikazi Buddhe odražavaju filozofiju Dalekog istoka, koji je i sam prepoznao blagodati thai masaže. Prema legendi Jivak Kumar Bhacch bio je tvorac tajlandske masaže te Buddhin liječnik i prijatelj. Interijer je obogaćen pozlaćenom replikom Bodhi stabla, ispod kojeg je Budha doživio prosvijetljenje. Tijekom masaže osjećaju ugode pridonijet će opuštajuća glazba te svijeće i mirisni štapići koji će posebice pobuditi čulo mirisa. Spoj tretmana masaže i umirujuće ozračje stvaraju ugođaj u kojem će se vaše tijelo opustiti, a misli „pročistiti”.

Jedan telefonski poziv dijeli vas od rezervacije termina u Arun Thai Massage by Leo salonu, a više saznajte ovdje.

LifestyleOdmor za tijelo, dušu i um čeka vas u salonu tajlandske masaže...

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram