Otjerajmo kišu H&M-ovim romantičnim, cvjetnim haljinama. Ima divnih modela

Idealne i same za sebe i u kombinacijama s kardiganima, jaknicama...

Ako postoji odjevni komad koji u svoj svojoj biti simbolizira proljeće onda je to lepršava cvjetna haljina. Lagana, romantična i uvijek u trendu, floralna haljina neizostavan je komad svake proljetne garderobe, a obožavamo je nositi i uz tenisice i uz balerinke ili štikle.

Nakon što smo ‘pročešljali’ ponudu Manga i Zare, sada smo se pozabavili selektiranjem top 10 najljepših cvjetnih haljina iz aktualne ponude H&M-a te se nismo razočarali pronađenim. Izbor je velik te se mogu pronaći haljine cvjetnog uzorka za svaki tip građe i tijela, kao i različitih krojeva i veličine printa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Constance (@_constance_d)

Od wrap modela koji naglašavaju struk pa sve do drapiranih mini haljina, selektirali smo najbolje od H&M-ovog floralnog svijeta. U nastavku pronađite naše favorite i obogatite svoju garedrobu nekom od ovih haljina koje su na webpageu brenda trenutno i na posebnom online popustu.

13.50 eura
26.25 eura
26.25 eura
26.25 eura
26.25 eura
30 eura
12 eura
30 eura
29.90 eura
26.25 eura
ModaTrendoviOtjerajmo kišu H&M-ovim romantičnim, cvjetnim haljinama. Ima divnih modela

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram