Treća sezona genijalne serije ‘White Lotus’ vodi nas na Tajland, a mi jedva čekamo!

Nakon Sicilije i Havaja, još jedna predivna destinacija.

Ako je prošla godina bila obilježan nekom serijom, onda je to definitivno bila HBO-ova uspješnica, ‘White Lotus’. Već je prva sezona te neobične seije oduševila javnost, a druga je pak posve utvrdila stav publike da se radi o jednoj od najboljih serija svih vremena. Neobičan spoj crnog humora, drame, krimića i melodrama zarazio je svojim šarmom gledateljstvo, pa nikoga ne čudi da se sprema i snimanje treće sezone.

Naime, kako pišu strani mediji, prema informacijama koje je potvrdio izvor blizak produkciji, nova sezona trebala bi nas odvesti na Tajland, u luksuzan resort gdje će se opet među osobljem i gostima odvijati, blago rečeno, zanimljiviji susreti.

Pojedinosti o izboru glumaca tek trebaju biti objavljene, no kako je druga sezona pred nas opet dovela neka poznata lica iz prve sezone, mnogi pretpostavljaju kako ćemo i u ovoj azijskoj avanturi gledati Jennifer Coolidge, zaštitno lice serije. No, problem je u tome što je ona u drugoj sezoni navodno poginula, pa se mnogi pitaju što će scenaristi smisliti kako bi je vratili u život.

Što se pak tiče datuma premijere treće sezone, trebala bi svjetlo dana ugledati u najboljem slučaju krajem ove godine.

FotoIMDB
LifestyleKulturaTreća sezona genijalne serije ‘White Lotus’ vodi nas na Tajland, a mi...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram