TV vijest godine: Na HBO dolazi serija o legendarnom Harry Potteru!

Warner Bros. odlučan zaključiti ugovor što prije.

Ovog je proljeća svijetom ponovno zavladala jaka Harry Potter groznica. Nakon adventske Hogwarts izložbe u Beču te potom izlaska dugoočekivane video igre ‘Hogwarts Legacy’, sada su fanovi još jednom u deliriju i to zato što se čini kako bismo na HBO-u uskoro napokon mogli gledati seriju o Harryju i njegovim avanturama!

Naime, u stranim je medijima odjeknula vijest da je poznati produkcijski studio Warner Bros. odlučan zaključiti ugovor o produciranju ‘Harry Potter’ serije što prije. Prema onome što sada znamo, cijeli projekt će biti temeljen na knjigama J.K. Rowling, a svaka sezona bila bi posvećena radnji jednoj od knjiga iz cijele serije o Harryju. Serija bi se trebala prikazivati  na platformi HBO Max, koja će uskoro biti spojena s platformom Discovery+ i rebrendirana pod novim imenom.

J.K.Rowling bi trebala kreativno sudjelovati na projektu i pomoći oko scenarija, no neće biti uključena kao glavna scenaristica.

Kako se trenutno čini, službenu potvrdu HBO Max-a o sklapanju dogovora mogli bismo dočekati već 12. travnja! Ako se ova vijest uistinu obistini, to će biti ispunjenje svih snova za sve zaklete Harry Potter fanove.

FotoIMDB
LifestyleKulturaTV vijest godine: Na HBO dolazi serija o legendarnom Harry Potteru!

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Obiteljski hotel kraj plaže u kojem je svaki trenutak uživanje

Moderna udobnost ovdje vas priprema za sporiji tempo života. Svaki je trenutak pozivnica na proslavu sadašnjosti. Brojne zanimljive aktivnosti i gurmanska iskustva isprepliću se...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram