C-Shape frizura postala je viralni hit beauty svijeta: Zašto ju sve žene žele nositi?

Odlično stoji baš svima.

Jednako kao što se svako malo u modu vrati neki retro fashion trend, tako se svake godine iznova popularizira i neki beauty trend koji je žario i palio scenom prije više desetljeća. Dok se tako za vrijeme korone i prvih karantena u modu vratila omražena frizura fudbalerka, ove godine imamo čast uživati u povratku mnogo popularnije ‘Rachel frizure’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli POPSUGAR Beauty (@popsugarbeauty)

Naravno, radi se o osuvremenjenoj verziji popularne frizure koju je za vrijeme trajanja emitiranja serije ‘Prijatelji’ nosila Jennifer Aniston te tako postala modna ikona svog doba. Tako se ova nova Rachel varijanta frizure naziva i ‘C-Shape’ kosa, a već je pokorila Hollywood, kao i društvene mreže. Zapravo se radi o frizuri posebno osmišljenoj kako bi stajala svim oblicima lica, dužinama i gustoći kose, a ključno je da bude isfenirana prema unutra, tako da pramenovi sa svake strane lica čine oblik slova C.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adam Burrell (@adamburrell)

Najpopularnija verzija ove frizure stilizira se uz pomoć fena i četke, kako biste dobili što veći volumen po čemu je ovaj stil kose i prepoznatljiv. Zbog toga što se lijepo može stilizirati u samo par minuta, ova je frizura idealan izbor za žene s tankom kosom koje žele što voluminozniji, bujniji izgled.

Malo inspiracije za ovaj look donosimo s Instagrama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Express Tribune Life&Style (@tribunelifestyle)

BeautyC-Shape frizura postala je viralni hit beauty svijeta: Zašto ju sve žene...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram