Ljeto ćemo provesti u chic traper haljinama i kombinezonima, a najljepše smo pronašli u Zari

Cool modeli za svaki dan.

Traper je materijal bez kojeg danas ne možemo zamisliti život. Udoban, izdržljiv, svestran i prigodan za razne prilike, traper je prešao dalek put od radničkog materijala s kraja 19. stoljeća te postao okosnica naše garderobe, a čini se kako ga je ove godine iznimno popularno nositi u formi haljina i kombinezona.

Naime, sudeći po najnovijim trendovima u svijetu high street mode, traper haljine i kombinezoni nametnuli su se kao ‘IT’ komadi za nadolazeće ljeto. Od svijetlog, ispranog trapera, pa sve do tamnog i crnog trapera – ponuda je golema, a posebno nam se sviđaju uske denim haljine prigodne za partyje.

Kao i uvijek kada smo u potrazi za cijenom pristupačnim, a estetski lijepim trendi komadima, prvo detaljno pročešljamo Zarin webpage pa smo tako i ovog puta na njemu pronašli pravu riznicu traper modela u kojima ćemo provesti ljeto. Cijeli izbor pogledajte ovdje, a naše favorite za vas smo izdvojili u nastavku.

29.95 eura
39.95 eura
39.95 eura
29.95 eura
49.95 eura
35.95 eura
35.95 eura
59.95 eura
39.95 eura
25.95 eura
ModaTrendoviLjeto ćemo provesti u chic traper haljinama i kombinezonima, a najljepše smo...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram