Havaianas lansira ekskluzivnu kolekciju u suradnji s japanskim brendom Mastermind

Brendovi ponavljaju uspješno partnerstvo iz 2020. godine, ali ovaj put u novom obliku.

Godine 2020. Mastermind i Havaianas uspostavili su uspješno partnerstvo kroz suradnju koja je objedinila dva modela, klasični TOP model japanki i po prvi put model Tradi Zori, sandalu koja je inspirirana japanskom tradicionalnom sandalom Zori, a savršen je spoj udobnosti i stila. U 2023. godini, brendovi ponavljaju uspješnu suradnju lansirajući ekskluzivni model koji ima potpuno novi dizajn i oblik.

Novi model stiže s puno stila i osobnosti. Radi se o Slide modelu s prepoznatljivim reljefom lubanje i ukrštenih kostiju koji su zaštitni znak brenda Mastermind. Savršena kombinacija za sve one koji vole i ne mogu bez udobnosti i urbanog štiha, a nemojte propustiti i mogućnost da ih nosite uz čarape.

Proizvodi su dostupni od svibnja diljem Europe, Azije i SAD-a u veličinama od 35/36 do 45/46, po cijeni od 80€. Slidesice možete pronaći i narančastoj i crnoj boji.

Naša prva suradnja bila je iznimno uspješna i jako smo uzbuđeni zbog ponovne suradnje, koja ovaj put spaja udobnost i stil. Ovo je zapravo i prva suradnja na modelu Slide i očekujemo da će biti jednako uspješna i posebna kao i ona iz 2020. godine.“ izjavila je Maria Fernanda Albuquerque, potpredsjednica globalnog marketinga Havaianasa.

Jako volimo Havaians, najpoznatiji i najomiljeniji brend japanki u cijelom svijetu. Ovogodišnja suradnja s Havaianasom iznimno je uspješna i posebna jer naglašava stil i praktičnost u različitim scenarijima nošenja, bez kompromisa po pitanju udobnosti. Radujemo se ovoj suradnji koja nastoji pomaknuti Slide model s klasičnog sterotipa sportske obuće, do novog konteksta kao trend u streatwearu.“ dodao je Masaaki Homma iz MASTERMIND WORLD-a.

FotoPress
ModaModa vijestiHavaianas lansira ekskluzivnu kolekciju u suradnji s japanskim brendom Mastermind

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram