Za minimalistički ‘clean look’: Francuska manikura s twistom

Jednostavna, a jako efektna

Ljeto je i službeno stiglo, a s njim i visoke temperature, dugi sunčani dani i planiranje godišnjih odmora. S dolaskom ljeta odbacujemo i jaknice, traperice i ostalu tešku i toplu odjeću te uskačemo u lagane i prozračne materijale, a ove godine posebno su u trendu oni koji zrače clean, minimalističkom estetikom.

Od neutralnih tonova pa sve do odabira lagani materijala, ovo je ljeto moda u znaku effortless estetike, a taj se hit trend prenio i na beauty sektor. Tako društvenim mrežama vladaju prirodni no-makeup lookovi i decentne manikure, a jedna od njih trenutno je posebno tražena. Radi se o double Franch noktima koji dižu klasičnu francusku manikuru na višu razinu, a opet zadržavaju njezinu profinjenost i eleganciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sara Ancillotti Nail Artist (@ssnailsss)

Radi se dakle o klasičnoj French manikuri s malim pomakom, odnosno, duplom linijom koju pak razdvaja dio baze nokta. Tako se dobiva elegantni look s dvije tanke crte u boji, dok je baza uvijek neutralne nude nijanse. Trenutno su najtraženije boje za iscrtavanje ovakvog Frencha bijela, zlatna, srebrna, tamno plava i zagasito crvena, a mi moramo priznati kako ne znamo koja nam je od ovih opcija ljepša.

Osim što sjajno izgleda, još jedna velika prednost ovakvog looka je i činjenica da se on lako kreira. Treba vam samo dobra baza u nijansi kože, finish sjajni premaz i lak s tankim kistićem u boji po odabiru za rub nokta. Naravno, neizostavna je i mirna ruka koja će pravilno povlačiti linije, a u to koliko je ovakva manikura efektna možete se uvjeriti u nastavku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Riham Radwan (@ohmynailsparis_)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MonaNailart (@nail_nailartlove)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessica Costa (@jessicacosta_26)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Quynh (@minimalist.gelineer)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝐏𝐄𝐀𝐂𝐂𝐈 (@peaccibrand)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cherry Blossom Studio (@_cherryblossomstudio)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @ministryofnails.milano

BeautyDekorativna kozmetikaZa minimalistički 'clean look': Francuska manikura s twistom

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram