Ginoljupci, čujte i počujte: U prodaju je stigao adventski gin kalendar koji teži više od 6 kg!

Mega poklon za mega ljubitelje gina.

Adventska sezona polako se zahuktava, a mnogi su već isplanirali svoja putovanja, izlete ili pak sitne poklončiće za najmilije. Ako pak pripadate onima koji adventsko odbrojavanje do Božića uzimaju dosta ozbiljno te vam je bitno uživati u cijelom predblagdanskom periodu na ultimativno hedonistički način, a uz to slučajno volite i gin, sugeriramo vam da se ove godine počastite jako posebnim poklonom samima sebi – ili nekome vama bliskom naravno.

Naime, na Amazonu smo za sve advent i ginoljupce pronašli genijalni golemi adventski kalendar koji teži čak 6.3 kilograma – te sadrži pravo bogatstvo različitih gin ‘bombica’, za najveselije zagrijavanje za blagdane. Unutar prozorčića ovog kalendara tako ćete pronaći 9 tonik vodica, 8 snackova za uživanje uz gin, 9 gin bočica te 1 dodatak za vaš mini bar. Uz to, u kompletu dolazi i mala knjižica najboljih gin-tonic recepata – kako biste imali više inspiracije za eksperimentiranje sa svojim koktelima.

Kalendar možete naručiti putem ovog linka, a cijena mu je nemalih 97.90 eura, ali rekli bismo da se za prave gin fanove kao investicija ovaj poklon zaista isplati kupiti.

FotoAmazon
Jolie domJolie biraGinoljupci, čujte i počujte: U prodaju je stigao adventski gin kalendar koji...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram