Na Zarinom muškom odjelu nalazi se fantastična jakna po koju će pohrliti žene

Muškarci, sklonite se, ova je naša!

Da je pametno svako toliko svratiti na Zarin muški odjel u potrazi za dobrim ženskim komadima odjeće, nije tajna. I o tome često pišemo! Nedavno smo vas savjetovali da odlične komade za žene pronađete upravo tamo i svoju košaricu napunite jako dobrim basic džemperima i puloverima, majicama, sakoima, kaputima, ali i sitnicama poput čarapa ili putnih torbi. Da nismo usamljeni u tom mišljenju dokaz je objava fitness i modne influencerice Yvonne Vrnoga koja je na svom Instagram profilu pokazala fantastičan modni ulov.

Riječ je o šljokičastoj jakni sa srebrenim odsjajem koju je pronašla na muškom odjelu spomenutog high street brenda. Čini nam se jako prikladna za ovo blagdansko vrijeme i odlično će izgledati uz sive komade odjeće. Za nju je potrebno izdvojiti 69.95 EUR, a ako je želite to možete napraviti klikom na Zarin webshop.

ModaTrendoviNa Zarinom muškom odjelu nalazi se fantastična jakna po koju će pohrliti...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram