Napokon! H&M Home otvorio svoju fizičku prodavaonicu u Zagrebu

U Arena centru pronađite H&M Home i pregršt odličnih detalja za uređenje doma.

H&M nam je često odredište kada je u pitanju povoljna i trendi odjeća, ali svi upućeniji u ovaj brend znaju da se pod njegovim okriljem krije i cijeli dijapazon fantastičnih predmeta za uređenje doma.

U lipnju ove godine jako nas je razveselila vijest da se dio asortimana H&M Homea može pronaći unutar poslovnice u Centru Cvjetni, a sada se napokon otvorila fizička trgovina koja nam omogućuje da uživo istražimo sve što se krije u asortimanu ovog popularnog brenda.

Trgovinu ćete pronaći u Arena Centru, a organizirana je kao samostalni maloprodajni prostor s vlastitim ulazom. Povezana je s ostatkom H&M-a, odnosno trgovinom odjeće, putem zajedničkog prolaza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

Već sada možete planirati odlazak i istraživanje svega što se može pronaći u H&M Homeu, a kako se upravo nalazimo u blagdanskom periodu kada tražimo brojne detalje kojima ćemo uljepšati atmosferu u životnom prostoru, izdvojili smo božićne predmete i dekoracije koje odmah želimo kupiti! Provjerite ih sve u nastavku.

Jolie domJolie biraNapokon! H&M Home otvorio svoju fizičku prodavaonicu u Zagrebu

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram