Bestie opet oduševljava novom kolekcijom mercha! Kupite najudobniju hoodicu ili majicu i podržite napuštene životinje

Ako tražite savršen poklon za Božić koji donosi veselje i pomaže onima koji to najviše trebaju, ovaj merch pravi je izbor.

Božićno razdoblje je vrijeme darivanja, ljubavi i pažnje, a Zaklada za zaštitu životinja Bestie donosi vam savršen način da ove blagdane učinite posebnim – njihov novi, šareni merch! Ovogodišnja kolekcija uključuje hoodice u predivnim bordo i ljubičastim nijansama, t-shirtove i ekološke, platnene torbe, a sve s potpisom Zaklade Bestie.

Ilustracije koje krase ovu jedinstvenu kolekciju potpisuje talentirana umjetnica Mateja Sučević. Njezino maštovito stvaralaštvo dodatno naglašava ljepotu životinjskog svijeta, istovremeno prenoseći poruku o važnosti zaštite i skrbi za napuštene životinje. U ovom merchu ističe se motiv sa bordo hoodice, a koji imitira situacije u kojima su napuštene životinje ostavljene u kutijama.

Fotografije kolekcije koje je zabilježila Kate Ševo snimljene su u ugodnom okruženju caffe bara Utopia, stvarajući atmosferu topline i udobnosti koja se prenosi na same proizvode. Svaki komad je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio ukus ljubitelja životinja i onih koji su spremni pridonijeti humanitarnom cilju Zaklade.

Podržite Bestie i napuštene životinje diljem Dalmacije

No, ova kolekcija ne nudi samo estetski doživljaj – svaki kupljeni komad direktno podržava Bestie u njihovim ciljevima zaštite i brige o napuštenim životinjama diljem Dalmacije. Kupnjom hoodica, t-shirtova ili platnenih torbi ne samo da ćete razveseliti člana obitelji, već i aktivno doprinosite humanitarnom radu, pomažući stvoriti bolje uvjete za život napuštenih životinja.

Stoga, ako tražite savršen poklon za Božić koji donosi veselje i pomaže onima koji to najviše trebaju, Bestie-jev novi merch pravi je izbor. Darujte s ljubavlju i podržite humanitarne napore Zaklade za zaštitu životinja Bestie jer svaka kupovina čini razliku.

Cijelu kolekciju možete kupiti putem njihovog webshopa: https://shop.bestiesplit.hr

LifestyleBestie opet oduševljava novom kolekcijom mercha! Kupite najudobniju hoodicu ili majicu i...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram