Još je rano, ali mi si ormar za proljeće opremamo ovim preslatkim košuljama!

Ručno su oslikane i možete ih personalizirati.

Ok, znamo da je siječanj tek došao svome kraju i da zaista ima još dosta vremena dok ne skinemo kapute, jakne i debele džempere, ali mi se u mislima već sad veselimo prvim proljetnim danima, kavama na suncu i cvijeću u travi. A osim toga, veselimo se i obnavljanju proljetne garderobe, koja ove godine jednostavno mora uključivati ručno oslikane, preslatke košulje sa srcima domaćeg brenda OGLED NEDOGLED.

Taman smo nabasali na IG profil ovog brenda uoči Valentinova, a odmah smo se zaljubili u njihove modne komade inspirirane prigodno, ljubavlju. Brend je inače pokrenut upravo u veljači, ali prošle godine, a ono što ga čini posebnim je činjenica da sve komade ručno slika i kroji Andrea Kozina, vlasnica i dizajnerica koja je inače prvenstveno okrenuta stvaranju likovnih djela, ali je svoju ljubav prema slikarstvu prenijela i na slikanje po odjeći i modnim dodacima koji su nam se toliko svidjeli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OGLED & NEDOGLED (@ogled_nedogled)

Nedavno je tako u prodaju izbacila T-shirt naziva THE ONE, a koji je ručno izvezen te ga se može personalizirati prema željama kupaca – slovima, inicijalima ili bojom konca. Tu je i limitirana kolekcija naziva LOVEBOMB u kojoj se nalaze ručno oslikane košulje sa srčekima, u koje smo se i mi zaljubili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli OGLED & NEDOGLED (@ogled_nedogled)

Sve košulje izrađene su od 100% pamuka, a model je oversized te odlično stoji svima. Iako su nama najljepše one s klasičnim crvenim srcima, svaki kupac može birati veličinu i boju srca na košulji. Kad ih kupite, one dolaze u ručno oslikanoj platnenoj vrećici koja je i kasnije iskoristiva, pa zapravo dobijete dva cool dizajnerska proizvoda za cijenu jednoga.

Jedna ovakva košulja koštat će vas 50 eura, a narudžbe se primaju putem profila @ogled_nedogled ili na mail ogled.nedogled@gmail.com. Mi znamo da svoju kupujemo prvom prilikom.

@ogled_nedogled
ModaTrendoviJoš je rano, ali mi si ormar za proljeće opremamo ovim preslatkim...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram