Proljeće će biti obilježeno ovom Zarinom hit jaknicom – koja sada dolazi u 3 boje!

Bomber model kojeg se ne možemo zasititi.

Bomber jakne povijesno gledano nastale su kao dio bejzbolskog dresa, a njihov karakterističan oblik ubrzo se prenio u modu i u ormare muškaraca i žena. Od sportskih modela, preko kožnih bomber jaknica, pa sve do onih u više ‘old money’, elegantnom stilu, ove jakne već desetljećima ne izlaze iz mode, a ovih su godina ponovno na samom tronu traženih modela. Kao i uvijek, trendove u stopu slijedi, ali i postavlja Zara pa tako i ovog proljeća ima svog ‘konja za trku’ u borbi za najbolju jaknu sezone.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aysun Yıldız Güngör (@aysunyildizgungor)

Radi se upravo o viralnoj Zara bomberici od buklea koja je već jako popularna bila na jesen, a tada smo ju mogli kupiti u sivoj nijansi, s ovratnikom u stilu ovratnika košulje i s džepovima na prsima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hazal Ece Yüceer (@hazaleceyuceer)

Kako se model pokazao kao veliki hit, Zara je sada na svom webshopu u prodaju pustila istu jaknu, ali u tri nijanse – sivoj, bijeloj i crnoj! Kako se ova jaknica odlično može iskombinirati i uz sportske i uz elegantne komade, uopće nas ne čudi da se prodaje rekordnom brzinom te je već u nekim brojevima nedostupna.

Kupiti ju možete klikom na ovaj link za cijenu od 35.95 eura.

ModaTrendoviProljeće će biti obilježeno ovom Zarinom hit jaknicom – koja sada dolazi...

Brow artistica Ket Crnolatac lansirala svoj dugoočekivani beauty brand

Katarina Crnolatac, poznata hrvatska beauty & brow artistica i vlasnica studija za uljepšavanje obrva i lica, lansirala je svoj dugoočekivani beauty brand pod nazivom...

Pieceofshhh Studio ima novu kampanju za kolekciju inspiriranu trešnjama

Svojim novim dizajnerskim potezom, Pieceofshhh Studio još jednom potvrđuje svoju originalnost u kreativnom izražavanju. Predstavljen je novi nastavak Times New Romance kolekcije koja odiše...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram