Radionica: Svaki brk ima svoju priču!

Udruga Mogu sve u sklopu projekta Puna šaka brade, 5. studenog u 11h održat će radionicu za djecu s teškoćama u razvoju u prostorima Etnografskog muzeja u Zagrebu. Radionicu će voditi mlada kreativna djevojka Tea Novosel.

Djeca, a ni odrasli, često nemaju priliku svoje vrijeme provesti u muzejima jer većina nije prilagođena osobama s invaliditetom zbog godina izgradnje, a do danas se infrastruktura još nije potpuno prilagodila osobama s invaliditetom.

Stoga su Puna šaka brade i Etnografski muzej odlučili napraviti iskorak u suradnji s udrugom Mogu sve kako bi djeci pružili zabavu u muzeju, a odraslima vrijeme opuštanja, razmjenjivanje iskustva te posjet muzeju.

Cilj radionice, gdje je naglasak na mlađoj populaciju i djeci, je inkluzija osoba s invaliditetom u društvo. Radionicu s djecom s teškoćama u razvoju vodit će Tea Novosel, djevojka koja izrađuje nakit. Kako bi sadržaj prilagodili temi projekta Puna šaka brade, djeca će bojati i ukrašavati razne ukrase i nakit u istom stilu.

Radionica će se održati u subotu, 5. studenog od 11h do 12h u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14. Povedite svoje najmilije, klince i klinceze, obitelj i/ili prijatelje, dođite, zabavite se te oslobodite svoju kreativnost. Najvažnije od svega, dođite i sudjelujte u inkluziji osoba s invaliditetom u društvo!

LifestyleKulturaRadionica: Svaki brk ima svoju priču!

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram