RougeMarinove adventske kobasice nikako ne smijete propustiti

Eksplozija okusa i boja!

Složit ćete se s nama, ponuda kobasica tijekom Adventa u Zagrebu velika je i teško se odlučiti za one najbolje, međutim, iz godine u godinu, kućica restorana RougeMarin izaziva veliku pažnju s pomno promišljenim jelima koja uključuju kobasice.

Ove godine RougeMarin se nalazi na dvije adventske lokacije – Fuliranje na Strossmayerovom trgu i Advent u Klovićevim dvorima na platou Gradec. U ponudi ćete pronaći četiri vrste kobasica: Merguez janjeća kobasica s tzatziki umakom i tapenadom od crnih maslina, francuska kobasica s kiselim dinstanim zeljem, hrskavom pancetom i dijon-senf umakom, Chorizo kobasica s marmeladom od ljubičastog luka i salsom od tomatillosa te teleća hrenovka u mliječnom pecivu, kiseli krastavci i umak po izboru (aioli-wasabi, domaći ketchup ili dijon senf).

Naravno, to nije sve što će se moći kušati u njihovoj adventskoj kućici pa vas očekuju i ostale poslastice poput sendviča pulled pork u brioche pecivu sa coleslaw & garlic confit salatom, kiselim krastavcima i ljubičastim lukom. Za zasladiti se obavezno isprobajte njihove adventske Germknedle iz vlastite proizvodnje.

 

Za četiri bajkovita mjesta na kojima se morate fotografirati tijekom Adventa klik ovdje!

GastroJolie apetiteRougeMarinove adventske kobasice nikako ne smijete propustiti

Facebook

99,687FanovaLajkaj