Otkrili smo automobil koji je idealan spoj dizajna, praktičnosti i – povoljne cijene

Odabir idealnog automobila koji zadovoljava sve naše svakodnevne potrebe jedna je od važnijih odluka koju donosimo tijekom života

U vremenu kada su automobili sve sofisticiraniji, a cijene novih modela često izvan domašaja prosječnog vozača, jedno ime se izdvaja po svojoj sposobnosti da pruži vrhunski omjer cijene i kvalitete: Dacia Duster.

Njihov novi model na tržištu donosi upravo ono što svi tražimo – idealan spoj dizajna, praktičnosti i povoljne cijene. Auto na prvu privlači svojim izgledom, a njegove performanse dodatno oduševljavaju.

Kada pričamo o autu, bitno nam je da on zadovoljava naše potrebe i da je automobil partner na cesti kroz našu dinamičnu svakodnevicu i ispunjavanje obaveza, ali i suputnik na putovanjima. Upravo to je i filozofija marke Dacia, koja je od svojih začetaka imala misiju stvaranja novih, praktičnih i pouzdanih vozila dostupnih mnogima. 

Pored svog atraktivnog izgleda, nova Dacia Duster donosi i impresivnu praktičnost. Ovaj model je dizajniran s mislima na svakodnevne potrebe vozača s dovoljno prostora za putnike i prtljagu Duster se ističe u svojoj klasi.  

Suvremeno opremljena, s integriranom pouzdanom tehnologijom i novim dizajnom, Dacia je auto koji ima sve što je potrebno za uživanje u ugodnoj vožnji.

Ono čime se Dacia Duster izdvaja je njegova cijena. S početnom cijenom koja je daleko ispod konkurencije, ovaj automobil nudi izvanrednu vrijednost za uloženi novac što ga čini idealnim izborom za sve koji žele kvalitetno vozilo, a da pritom ne potroše cijelo bogatstvo.

S ekonomičnim motorima koji zadovoljavaju stroge ekološke norme, troškovi održavanja i potrošnje goriva ostaju na minimalnom nivou što je također jedna od bitnih stavki koje se sve više razmatraju prilikom kupnje automobila.   

Posebne pogodnosti prilikom kupovine nove Dacie možete istražiti u poslovnicama RB Auta u Rijeci, Zagrebu i Zadru. Uz stručne savjete i pomoć prilikom kupovine vozila u poslovnicama RB AUTO nemate brige niti oko održavanja vozila u budućnosti jer vas čekaju moderno opremljeni servisi koji se o vašem vozilu brinu prilikom pojave svake smetnje, problema i servisa.

FotoPR
LifestyleOtkrili smo automobil koji je idealan spoj dizajna, praktičnosti i - povoljne...

Otvorenje nove zagrebačke kazališne scene

Tijekom večeri, gosti su imali priliku razgledati prostorije novog kazališta, ali i uživati u popularnoj predstavi "Ja, trudnica" Kerekesh Teatra. Predstava je do sada odigrana više od...

Facebook

99,687FanovaLajkaj