BOA u Tvornici kulture slavi 35 godina od objave prvih albuma

Početak proljeća 2017. obilježit će veliki koncert BOE, kultnog artrock benda koji će u Tvornici kulture 25. ožujka proslaviti tri i pol desetljeća od objave prva dva albuma – eponimnog prvijenca te nezaboravnog „Ritma strasti“.

Upravo su ta dva studijska izdanja iznjedrila vrhunske, u vrijeme objave itekako provokativne pjesme kao što su „Milion, „Sela gore“, „Živjeti od mraka“, ali i plesne hitove poput „Jer ljubav je“ i  „Ljudožder“.

BOA,  nastala na temeljima koje su postavili velikani kao što su Genesis, DavidBowie, RoxyMusic i ostali, s koncertnim aktivnostima započela je davne 1979. godine, a 1981. u ograničenoj nakladi objavljuje svoj prvi, istoimeni album.

Stoga većina fanova, a i sami članovi benda predvođeni Mladenom Puljizom i Slavkom Remenarićem, kao godinu svog diskografskog početka smatra 1982., kad je objavljen i „Ritam strasti“, pravi dragulj hrvatske glazbene baštine. Iste godine BOA je na temelju glasovanja objavljenog u tadašnjem časopisu Džuboks dobila titulu najperspektivnijeg benda.

Uz naglasak na svoja prva dva albuma, BOA će 25. ožujka sa svojom vjernom publikom oživjeti i ostale slavne trenutke svoje bogate karijere među kojima su mega hitovi poput „Svi tvoji poljupci“ i „Tako lijepa“, pjesme koje su obilježile jednu cijelu generaciju ljubitelja dobre glazbe!

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Tvornice kulture te na svim prodajnim mjestima u sustavu Entrio, kao i na pripadajućoj web stranici.  Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 60, a na dan koncerta 80 kuna.

LifestyleKulturaBOA u Tvornici kulture slavi 35 godina od objave prvih albuma

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram