Na Netflix uskoro dolazi dokumentarac o Beyoncé, pogledajte trailer

Homecoming: A Film By Beyoncé

Beyoncé je prošle godine bila jedan od headlinera popularnog američkog glazbenog festivala Coachella koji se svake godine održava u Kaliforniji. Njen nastup vrlo je brzo ušao u povijest, i ne samo zato što je 105-minutni nastup na YouTubeu u istom trenutku gledalo čak 458 tisuća ljudi diljem svijeta, čime je postao najgledanijim live nastupom u povijesti ovog festivala, već zato što je upravo ova glazbenica i umjetnica prva Afroamerikanka koja je ikada bila headliner Coachellae.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix) on

Na radost svih obožavatelja, dobit ćemo dubinski uvid u to kako je izgledala priprema za nastup na poznatom festivalu. Naime, Netflix je izbacio trailer za dokumentarac Homecoming koji će pokriti sve od kreativnog koncepta nastupa do kulturološkog pokreta koji je uslijedio odmah iza. U traileru ne možemo vidjeti previše o tome kako će se dokumentarac razvijati, osim što se da naslutiti koliko se teškog rada i priprema krije iza jednog takvog pothvata.

Dok čekamo 17. travnja kada je zakazana premijera na Netflixu, pogledajte trailer:

CelebuzzCelebuzz vijestiNa Netflix uskoro dolazi dokumentarac o Beyoncé, pogledajte trailer

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram